Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Öykü Eleştirilerini Edit Etmede Sorun Yaşayan Var mı?
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Öykü Eleştirilerini Edit Etmede Sorun Yaşayan Var mı?

Öykü Eleştirilerini Edit Etmede Sorun Yaşayan Var mı? 19 Haz 2009 08:11 #2236

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Merhaba,

Konuştuğumuz gibi yeni öykü kriterlerini ekledik. Ancak yeni eklenen kriterler eski eleştirilerde haliyle boş kaldı.

Eleştiri sahibi arkadaşların, onceki eleştirilerine giderek, başlık altındaki edit tusuna bastıktan sonra, yeni kriterleri de puanlamaları fena olmaz. Çok zaruri değil ama yapılsa iyi olur bence.

Fetekos edit tusuna bastıgında çalımamış. Aynı sorunu yaşayan başka arkadaş var mı? Varsa genel bir sorun demektir ve çözümü kolay olur..

Sorun yaşayan arkadaşlar buraya yazarsa iyi olur..Ayrıca kullandıkları işletim sistemi -XP, Vista- ve internet tarayıcısını -Firefox, IE- belirtırlerse makbule geçer.

Cvp:Öykü Eleştirilerini Edit Etmede Sorun Yaşayan Var mı? 21 Haz 2009 18:40 #2256

• büşra
  • Torun
  • Gönderiler: 19
"Edit" düğmesini göremiyorum. Her zaman olduğu yerde yok. Sorun gözlerimde mi yoksa gerçekten bir problem mi var merak ettim:)

Cvp:Öykü Eleştirilerini Edit Etmede Sorun Yaşayan Var mı? 21 Haz 2009 21:10 #2257

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Kullanıcı erişim seviyen düşük kalmış biraz Büşra.
Düzelttik..artık görebilmen lazım.
Son Düzenleme: 21 Haz 2009 21:48 Düzenleyen onder.

Cvp:Öykü Eleştirilerini Edit Etmede Sorun Yaşayan Var mı? 22 Haz 2009 00:44 #2258

• büşra
  • Torun
  • Gönderiler: 19
Teşekkür ediyorum
Yeni kriterler çok iyi oldu. En kısa zamanda eleştrileri yeniden puanlandıracağım.
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.28 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89
mehmet özgür 68