Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Çüşş Artık..Taraf yazarları İyice Tırlattı
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1
  • 2

BAŞLIK: Çüşş Artık..Taraf yazarları İyice Tırlattı

Çüşş Artık..Taraf yazarları İyice Tırlattı 16 Mar 2009 18:22 #1646

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
sanırım Deniz'i Ogün Samast'la aynı kefeye koyan tip buydu..Bu herife bir köşe verecek kadar gözü dönmüş Taraf'ın içinde bulunduğu histerik durum iyice açığa çıkıyor. ama kimin için? Bu ülkede en hayasız iftiralar prim yaptığı için, Taraf yüzsüzlük çıtasını yükseltmekte sınır tanımıyor.

Geçen yaptığımız Ümit Kıvanç'a övgülerimizi dizginlemek için maalesef bir başka gerekçe; Basitçe şunu şoralım Ümit Kıvanç'ın dürüstlüğünü sorgularken. Onun yerinde olsak, böyle bir yaratık ile aynı çatı altında bulunmayı insanlık onurumuza yedirebilir miydik?

http://www.taraf.com.tr/makale/4492.htm

Bunlar bütün milleti salak sanıyor galiba..Bunların ütopyası islamcıların istedikleri herşeyi yapabildikleri ama hiçbirinden sorumlu tutulmadıkları masalsı bir dünya;

Sivas katliamı: biz yapmadık, kemalist ergenokoncular yaptı

Ugur Mumcu/Bahriye Ucok/Turan Dursun/Cetin Emec/Taner Kıslalı cinayatleri; biz değil devlet yaptı. Hatta Ilhan Selcuk emri verdi

Tubıtak'ta darwın kapağının çıkarılması; AKP'in prestij kaybetmesi icin secim oncesinde yapılmış bir komplo.
Son Düzenleme: 16 Mar 2009 20:22 Düzenleyen onder.

Cvp:Çüşş Artık..Taraf yazarları İyice Tırlattı 16 Mar 2009 18:45 #1647

• guclu
  • Hatip
  • Gönderiler: 345
Ne yazmış son satırda:"....Yeter artık!!! Ülkem bunu hak etmiyor!"

Hakikaten de bu kadar kötü liberalleri bu ülke haketmiyor.

Sanki bu yayınlar, olası bir AKP seçim zaferinin (%50 ve üstü gibi) arkasından gelebilecek yeni dalga ergenekon operasyonlarının ön habercisiymiş gibi duruyor. Mesela başsavcının ve emekli bazı hukuk insanlarının "aslında" ergenekoncu olduğunun ortaya çıkması, Hürriyet'in GYY'sinin değişmesi, başkanlık seçimine gidecek bir anayasa değişikliğine gidilmesi türünden çeşitli değişiklikler gibi...

Cvp:Çüşş Artık..Taraf yazarları İyice Tırlattı 16 Mar 2009 19:18 #1648

• AliOsman
  • Hatip
  • Gönderiler: 522
Bu komplo teorisyeni, kendini tabu deviren sanan ruh hastası adamı, sadece ona buna bok atsın, onu bunu ısırsın bir başka değişle tetikçi olarak tuttuklarına inanmak istemiyorum.

Muhtemelen durum şöyledir : Hani aklıbaşında gazetecilere böyle yazılar yazmak yakışmaz. Ama yazmak isteyip de yazamadıklarını bir tetikçiye yazdırmak belki de işin kolay yönü. Yani bir başka deyişle kendlerinin kusamadıklarını bu zavallıya yaptırtıyorlar. Bu da kendini nimetten sanıyor.

Cvp:Çüşş Artık..Taraf yazarları İyice Tırlattı 16 Mar 2009 20:14 #1649

• onder
  • Yönetici
Çok iyi tespit etmişsin Ali Osman..Oldukça yerinde buldum saptamanı..

Ama birinci paragrafında söylediklerin tam da söylediğin bu çatıya uyuyor..

Bu tip de basit bir maşa olduğunun farkına varmadan, matah biriymiş edalarıyla şöyle yandan yandan artiz bir poz vermiş..
Son Düzenleme: 16 Mar 2009 20:24 Düzenleyen onder.

Cvp:Çüşş Artık..Taraf yazarları İyice Tırlattı 16 Mar 2009 20:27 #1650

• onder
  • Yönetici
Neyse..Bu yaratığa hakaret etmek de bir nevi önemsemek anlamına gelir..Yaptığım kişisel hakaretleri törpüledim..E-Hayalet'e yakıştıramadım böyle galiz kişisel hakaretler yapmayı..

Konuşsun dursun kendi kendine..Biraz izan sahibi hiçbir aklı selim insan bunun söylediklerini ciddiye alamaz herhalde..Alınıyorsa ne vahim bir durumdayız!

Cvp:Çüşş Artık..Taraf yazarları İyice Tırlattı 17 Mar 2009 03:56 #1652

iyi bir kariyer planlamacısı bence. bunun farklı versiyonunu oray eğin denemişti ve başarmıştı. rasim ozan da dönemin havasını kokladı, daha önce sinan çetin'in plato film'inde senaristmiş zaten, ona uygun kelamı etti ve başardı. şimdi her tartışma programında görme ihtimaliniz var. bu anlamda helal olsun kendisine, istediğini yaptı. aynı zamanda bu çevrede yükselmenin ne kadar kolay olabileceğini gösterdi. azimle... taşı delermiş.

Cvp:Çüşş Artık..Taraf yazarları İyice Tırlattı 17 Mar 2009 08:13 #1653

• annakarenin
  • Torun
  • Gönderiler: 17
Bu liberallerin ve akepecilerin mazlum edebiyatı da sıkmaya başladı gerçekten...

Evet, hepsi komplo... Tunceli Valiliği binasında afiş bulunduğunu tespit eden savcı da kesin Ergenekonun 69 adet örgüt liderlerinden biri olan İlhan Selçuk'tan maaş alıyordur... Yargı denen şey, RTE nin medya mensuplarına karşı açtığı davalarda tazminat ödenmesine karar veren hakimlerden ibaret olmalıdır... TÜBİTAK Dergisi sorumlusu Dr. Çiğdem Atakuman, Darwin meselesinden dolayı değil, sabahları işe yarım saat geç gitmeyi alışkanlık haline getirdiği için görevden alınmıştır... Müslüman dediğiniz şey de akepeden ibarettir... Faziletliler de aslında kontrmüslümandır (ben uydurdum), Bekaroğlu'nun da Abdurrahman Yalçınkaya'nın adamı olduğu tespit edilmiştir... Bu Taraf yazarları aslında özgürlükçü, yalakalık, yalamalık nedir bilmeyen, şerefli gazetecilerdir... falan filan.

Dipnot: Ergenekon davasında 2. iddianamenin Mahkeme tarafından kabul edilmesi ve avukatlara (dolayısıyla basına) dağıtılması 25-26 Mart tarihine rastlayacak. Bakın şu Allahın işine!

Cvp:Çüşş Artık..Taraf yazarları İyice Tırlattı 19 Mar 2009 08:42 #1694

• annakarenin
  • Torun
  • Gönderiler: 17
Tam da şu anda CNN Turk'te Melih Pekdemir, Rasim Ozan Kütahyalı'ya ayar vermekte, içimin yağları erimekte...

Ağzına sağlık Melih Pekdemir...

Cvp:Çüşş Artık..Taraf yazarları İyice Tırlattı 19 Mar 2009 09:02 #1695

• onder
  • Yönetici
Aman..hemen koştum TV'yi açtım ama Melih Abi nerde ya..Göremedim..

Aman Tanrım şu yaratık nasıl "pire yavrusu", nasıl yılışık nasıl 2009 model bir tip.Çağın tipolojisi..

Bu ülke Mehmet Barlas'lar, Ertuğrul Özkök'ler, Hadi Uluengin'ler, Köyyumurtaları, Ardıç Kuşları vs gördü ama bu tip hepsinin efsanesini aşmaya and içmiş gibi..İnsanlıkta alçaldığın oranda kariyerde yükseleceğin şeklindeki çağın dersini çok iyi etüd etmiş, bir varoluş estetiği haline getirmiş olayı..Dolayısıyla o tarafta yükselmekte sınır istemediği için bu tarafta da alçalmakta sınır kabul etmeye pek istekli görünmüyor..

Bazen içimdeki nefret kendimi bile ürkütüyor
Son Düzenleme: 19 Mar 2009 09:52 Düzenleyen onder.

Cvp:Çüşş Artık..Taraf yazarları İyice Tırlattı 19 Mar 2009 09:37 #1696

• onder
  • Yönetici
Tekzip:

Adını andığım yazarları bu tiple aynı kategoriye koymak, o tür adamlara bile büyük bir haksızlıkmış..Zira taban tabana zıt da olsanız o adamların belli bir karizması, belli bir oturaklığı, belli bir birikimleri var..Bu adamın İnternet Forumlarından toplandığı kendini o kadar belli ediyor ki..Edepsiz, kimseye konuşturmayan, zırt pırt araya giren, cazgır bir uslubu var..Mantık silsilesinin kepazeliğinden bahsetmeye bile değmez...Yahu adam ciddi ciddi, büyük bir inanmışlıkla Tubitak olayının yeni bir 28 Şubat olduğunu iddia ediyor be..Değerli dindar vatandaşlarımız, evrim, yaradılış gibi konulara asla girmeyin, bunlar AKP'in bilim karşıtı olduğunu kanıtlamak için Tuzaktır Tuzaktır diye üstüne basa basa söylüyor..

Gerçekten bu tipin popüler olmasının daha iyi olacağına inanmaya başladım..Taraf'ın işin cılkını çıkardığını, argümanlarının hiçbir ciddiyeti olmadığını bizlerden çok daha iyi gösteriyor bence..Bu adama kulak vercek olanlar zaten militan AKP taraftarıdır..Birazcık sorgulayan bir insanı etkilemesi bana çok zor göründü..
Son Düzenleme: 19 Mar 2009 09:46 Düzenleyen onder.
  • Sayfa:
  • 1
  • 2
Sayfa oluşturulma süresi: 0.40 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89