Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

NTV radyo
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: NTV radyo

NTV radyo 27 Ara 2009 08:49 #2821

• emrahpolat
  • Hatip
  • Gönderiler: 315
Hafta sonları NTV radyo sürekli açık oluyor; klasik batı müziği, nostalji kuşağı, unutulmazlar, film müzikleri, pop tarihinden gibi tematik kuşaklar oluyor ama ağırlık klasik müzikte. Süper bir yer valla... Tavsiye edilir.

Cvp:NTV radyo 27 Ara 2009 22:41 #2823

• AlpEr
  • Torun
  • Gönderiler: 11
Dinlediğim 3 radyodan bir tanesi NTV Radyo. Dediğin gibi gerçekten ortalamanın çok üzerinde kaliteli yayın yapıyor.

Diğer ikisi mi? Radyo Eksen ve TRT 4

Bu 3 radyodan birinde her an dinlenebilecek birşeyler bulmak neredeyse garanti..

Cvp:NTV radyo 29 Ara 2009 09:50 #2826

• emrahpolat
  • Hatip
  • Gönderiler: 315
Radyo Eksen'e bakacağım. Bir de yerel bir radyo mu bilmiyorum ama Ankara Üniversitesi İletiim Fakültesi'nin radyosu, Radyo İLEF fena bir radyo değil Alper, arabada genelde onu dinliyorum.

Cvp:NTV radyo 29 Ara 2009 11:36 #2827

• AlpEr
  • Torun
  • Gönderiler: 11
Radyo Eksen kaliteli rock müzik yayını yapıyor. İLEF e baktım, internetten de yayın yapıyorlar, bu da güzel. Gördüğüm kadarıyla dinlendirici parçalar çalıyorlar (ya da ben şu an ona rastladım).

Ayrıca internet demişken web de yayın yapan lastfm var (www.lastfm.com.tr). Şarkıcı veya tür seçerek istediğin müziği dinleyebiliyorsun, oldukça başarılı.

TRT4 e açıklık getireyim bir de; malum TRT, ancak Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği sevenler için birebir.

Cvp:NTV radyo 29 Ara 2009 12:35 #2828

• AliOsman
  • Hatip
  • Gönderiler: 522
Ben Açık Radyo, Rock FM, Müjde FM ( protestanlık propagansı yapan bir radyo. Her dinleyişde ayar oluyorum, bazen karşıdaki koyun-kuzu yerine falan bile koyuyorlar, 1 saat dinle, anlatılanları topla bir incir çekirdeğini doldurmayacak yüzeylikte. Şaşkınlıkla dinliyorum ama gene de dinliyorum.
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.30 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89
mehmet özgür 68