Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Öykü Yarışması İçin Görev Dağılımı
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi

BAŞLIK: Öykü Yarışması İçin Görev Dağılımı

Öykü Yarışması İçin Görev Dağılımı 30 Kas 2008 20:27 #998

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
İyi bir yarışma organize etmek için neler yapılabileceğine dair önerileri buraya koyalım.

Benim önerlerim;

1.Farklı edebiyat sitelerine listelerine Bu e-posta adresi spam robotlarından korunuyor. Görebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresleri ile üye olalım..Çağrıyı bu adresler üzerinden yapalım.

2. Yarışmanın sitedeki duyuru için görsel malzeme oluşturalım. Bu basit bir resim manipulasyonu gerektiren bir iş..Photoshop ya da benzeri programlarda, google ya da yahoo görsellerden bulduğumuz alakalı grafikleri, farklı resim edit efektleri ile düzenleme, üzerine çağrıyı dile getiren bir cümle..Tabii bir babayiğit bulunabilirse çeşitli flash dosyaları yaratma..

Ali Osman site daha çıkmadan isim üzerine bir takım logo denemeleri yapmıştı..Demek ki var bu işe bir yatkınlığı..

3. Sembolik de olsa bir e-hayalet plaketi yaptırmak..

4. Siteye hiçbir katkısı olmayan arkadaşları hiç olmazsa oy kullanma zahmetine girmeye teşvik etme. ( Gerçi zor iş, oy kullanmak öyküleri okumayı gerektiriyor)

Cvp:Öykü Yarışması İçin Görev Dağılımı 30 Kas 2008 20:42 #1002

• emrahpolat
  • Hatip
  • Gönderiler: 315
Önceki başlığa yazdığım bazı mesajları ekliyorum:

"Mehmet, yapabileceğin katkıyı not aldım.

Listenin son hali: Önder, Emrah, Murat, Mehmet,

Katkı yapacak arkadaşların adlarınız listeye yazmalarını bekliyorum.

Aklımdaki işbölümü için Ali Osman, Güçlü ve Büşra'ya özellikle ihtiyaç olduğunu belirtmeliyim.

Aklımdaki iş bölümü şöyle:
1-Teknik işler: Önder'in sorumluluğunda
2-Katılım koşullarını içeren basın bülteni hazırlama: Emrah
3-Mail listesi oluşturma ve dağıtımını yapma: Murat ve Mehmet
4-Gelecek mailleri yanıtlama: Ali Osman ve Önder
5-Katılacak eserlerdeki fahiş hataları düzeltme ve eğer varsa elenecek eserleri belirleme/ayıklama: Büşra ve Güçlü

Bu işi çok rahat hallederiz, hiç merak etmeyin, öncelikle bu işbölümlerini sorumluluk olarak düşünmek gerekiyor, herkes elinden geldiğince birbirine destek olur, olur biter.
Ben her aşamada bulunacağım. Bu konuda bir tereddüt bulunmasın.

Ali Osman'a bir not: Çok mail geleceğini düşünmüyorum, eğer fazlalık olursa sitenin iletişimi için çok çok önemli olan bu işi paylaşırız.

Bu iş bölümünü onaylamayanlar, alternatif belirtmek veya ek yapmak isteyenler varsa çok iyi olur, mesele hallolur. Sanırım hepimizin olumlu/olumsuz yanıtı gerekiyor bu aşamada arkadaşlar.

İtiraf edeyim: Bu iş şimdiden heyecanlandırmaya başladı beni. Çok güzel bir iş olması kuvvetle muhtemel."
Son Düzenleme: 30 Kas 2008 20:44 Düzenleyen emrahpolat.

Cvp:Öykü Yarışması İçin Görev Dağılımı 30 Kas 2008 20:54 #1003

• emrahpolat
  • Hatip
  • Gönderiler: 315
üye olmayanlar da oy kullanabilsin bence.

edebiyat gruplarına hayalet.net uzantılı adreslerden bireysel üyelik olabilir ama duyuruyu şöyle bir adresten yapalım bence; Bu e-posta adresi spam robotlarından korunuyor. Görebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir. . işe ciddiyet katar diye düşünüyorum.

Cvp:Öykü Yarışması İçin Görev Dağılımı 30 Kas 2008 21:17 #1004

• onder
  • Yönetici
Tamam ben Bu e-posta adresi spam robotlarından korunuyor. Görebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresini oluşturur sifre bilgilerini herkese yollarım. Vakti olan arkadaşlar da ara ara girer gelen mesajları cevaplar.

Üye olmayanların oy kullanması mükerrer oy açısından sakıncalı olur. Herhangi bir 5-6 farklı internet cafe'den oy kullansa sonucu belirler..

Lakin sadece üye olanlar kullansn dersek de sadece 5-10 tane oy kullanılır..

Cvp:Öykü Yarışması İçin Görev Dağılımı 30 Kas 2008 21:29 #1006

• AliOsman
  • Hatip
  • Gönderiler: 522
Tamam, ben üzerime düşenleri yapmaya çalışırım.

Önder bu işlerden (Logo oluşturma) pek anladığım söylenemez. Ekranda bir şeyler karalamıştım. Bence bu işler için bilen birilerine başvurmak gerekiyor.

Cvp:Öykü Yarışması İçin Görev Dağılımı 30 Kas 2008 21:41 #1011

• Murat
  • Yönetici
  • Gönderiler: 415
Bence de tamamdır. Bendeki e-mail adreslerini düzenlemeye ve değişik sitelere üye olmaya başlıyorum.

Cvp:Öykü Yarışması İçin Görev Dağılımı 30 Kas 2008 21:52 #1014

• onder
  • Yönetici
murat o zaman sana Bu e-posta adresi spam robotlarından korunuyor. Görebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir. diye bir adres oluşturalım onunla üye ol..

İster sitenin server'dan kontrol edersin istersen mevcut adresine e-mail forwarder olarak set ederiz.. Bu e-posta adresi spam robotlarından korunuyor. Görebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine gelen mesajlar normal adresine forward edilir..

Cvp:Öykü Yarışması İçin Görev Dağılımı 30 Kas 2008 22:05 #1016

• Murat
  • Yönetici
Sitenin server'ından nasıl kontrol edilir hocam o dediğin? Bizim işyeri maillerimizi dışarıda kullandığımız webmail gibi bir şey mi?

Cvp:Öykü Yarışması İçin Görev Dağılımı 30 Kas 2008 22:12 #1018

• onder
  • Yönetici
Aynen oyle Murat.

webmail.e-hayalet.net adresinden herhangi bir e-mail programında olduğu gibi giriliyor.

Cvp:Öykü Yarışması İçin Görev Dağılımı 01 Ara 2008 07:41 #1020

• Murat
  • Yönetici
Giremedim hocam. Şifremi veya kullanıcı ismimi kabul etmedi.
Sayfa oluşturulma süresi: 0.35 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89
mehmet özgür 68
Murattı 49
pia 44