Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Aynı Öykü Hem Birinci, Hem İkinci, Hem Üçüncü?
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Aynı Öykü Hem Birinci, Hem İkinci, Hem Üçüncü?

Aynı Öykü Hem Birinci, Hem İkinci, Hem Üçüncü? 21 Nis 2009 20:11 #1880

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Merhaba Arkadaşlar,

Maalesef elden geldiğince uyarı yapmış olmamıza rağmen bazı arkadaşlar aynı öyküyü hem birinci, hem ikinci, hem üçüncü seçmişler.

Niye böyle birşeye gerek duyuluyor anlamak zor. Sözkonusu öykü üstelik benim gerçekten beğendiğim bir öyküydü; bu olaydan sonra bu öyküyü seçmek içimden gelecek mi bilmiyorum..

Arkadaşlar, teknolojinin bu kadar ilerlediği bir çağda bu tür ucuzluklar gözden kaçar mı? Verilen her oyun IP adresi de kayıt ediliyor..Dolayısıyla farkemek çok kolay.

Bu tür mükerrer oyların iptal edileceğini bir kez daha belirtmek isterim. Umarım başka örneklerini görmeyiz.

Cvp:Aynı Öykü Hem Birinci, Hem İkinci, Hem Üçüncü? 22 Nis 2009 22:38 #1882

• Murat
  • Yönetici
  • Gönderiler: 415
Bir diğer konu da birinci, ikinci ve üçüncü öykü oylama sayılarının eşit olmaması. Eşit olması bir zorunluluk değil tabi ama el değmişken hepsine birden oy vermek çok zor olmasa gerek.

Cvp:Aynı Öykü Hem Birinci, Hem İkinci, Hem Üçüncü? 23 Nis 2009 01:22 #1885

• emrahpolat
  • Hatip
  • Gönderiler: 315
son bir hafta kala ilk üç açıklanabilir mi acaba, biraz heyecan gelir oylamaya?

Cvp:Aynı Öykü Hem Birinci, Hem İkinci, Hem Üçüncü? 23 Nis 2009 01:32 #1886

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Emrah,

Oylarin tasnifi , mükerrer oyların iptali, geçerli birinci, ikinci, üçüncü oy sayısına göre toplam oyun hesaplanması vs zaten epey zaman alacak bir iş. Ben asıl oylama için bu hesaplamaları kim yapacak onu bile merak ediyorum, bir de bir hafta önceden ekstra bir hesaplamayı kim yapar hiç bilmiyorum. Program bunu otomatik olarak yapamaz..Zira gelen talebe göre 3 farklı oylama yaptık..Bunlar bibiinden bağımsız..Otomatik hesabı yok..

Zaten kimin kaç oy aldığı "Sonuçlar" tuşu tıklanarak görünüyor..Vakti olan arkadaş varsa her 3 oylama için oyları ayrı ayrı hesaplayıp toplam puanları istediği zaman çıkarabilir. Eğer bu iş kollektif olacaksa bu işe daha az aktif destek vermiş olan bir arkadaşın yapması lazım..

Cvp:Aynı Öykü Hem Birinci, Hem İkinci, Hem Üçüncü? 23 Nis 2009 01:51 #1887

• emrahpolat
  • Hatip
  • Gönderiler: 315
daha oyumu vermediğim için kimin kaç oy aldığının gözüktüğünü bilmiyordum Önder. Gözüküyorsa bu güzel bir şey hocam.

Cvp:Aynı Öykü Hem Birinci, Hem İkinci, Hem Üçüncü? 24 Nis 2009 18:13 #1893

• AliOsman
  • Hatip
  • Gönderiler: 522
Manuel hesapları yaparız bir şekilde... Çok zor olamasa gerek. Biraz zaman ayırmak yeterli sanırım.
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.29 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89
mehmet özgür 68