Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

UFO Modası: İnanılmaz Kepazelik ve Kokuşmuşluk
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Medya Eleştirileri
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: UFO Modası: İnanılmaz Kepazelik ve Kokuşmuşluk

UFO Modası: İnanılmaz Kepazelik ve Kokuşmuşluk 19 Haz 2009 18:39 #2249

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Şu anda TV'de kimin olduğunu söylesem inanmazsınız; çöcukluğumuzun yazlık sinemalarında seyrettiğimiz kült filmi Arkadaş'ın unutulmaz yıldızı, ilk platonik aşkım Melike Demirağ.

İtiraf edeyim ben hala yurtdışında sanıyordum..Görünce şaşırdım..

Peki bilin bakalım neyi tartışıyor; UFO. Kimle beraber? Sirius Uzay araştımaları merkezinin başkanı evladiyelik şarlatan Haktan Akdoğan..Nasıl paslaşıyorlar, nasıl sevişiyorlar anlatamam..Bu haktan nasıl bilgiliymiş, ne derin birikimi varmış anlatmak için sözcük bulamıyor.

Peki bu derin bilgili arkadaş kim? Hiç bi baltaya sap olamamış, bari UFO'lara takılayım demiş tipik bir mirasyedi. Hayatı boyunca geçim derdi hissetmemiş, universiteye gitme zorunluluğu yaşamamış biri.

Bu bilgili arkadaşın UFO'ların bizi ziyaret nedenini de şöyle açıklıyor; Biz kainatın ekolojisini bozuyormuşuz, evrene zararlı radyasyon yayıyormuşuz..

saçımı başımı yolacağım. Ulan atmosferinden çıktığın anda, dünyadaki bütün radyokaktif elementlerini birleştirip patlasan yanında sinek vızıltısı kalacağı devasa bir nükleer reaktör var; Güneş..Malum Güneş de bir yıldız..her bir yıldız bir nükleer reaktor..Bu yıldızlardan oluşan milyarlarca galaksi var, her bir gaşlaksi de milyarlarca yıldız var..Ve bunlar patlıyor, süper nova'lar oluşturuyor ki yaydıkları radyasyon akılları dumura uğratır..yani radyasyon evrenin yapı taşı..Sen hangi radyasyonla uzayı kirletiyorsun?

UFO araştırması yapanın Evren bilgisi bu..Melike Demirağ'ın bilgisi karşısında hayran kaldığı adam bu..

Gelelim Melike'ye..Hiçbir zaman ateist olmamış..yaradanını yeniden keşfediyormuş..

Ve nedense bir anda UFO görmüş..

Neyin gündemde kalmayı sağladığını çok iyi bilen Hülya Avşar, ben de UFO gördüm demişti..

Unutulup giden, artık kimsenin takmadığı Melike Demirağ, tekrar hatırlanmak için böylesine rezil bir gündemle ve bayağı bir şarlatanla yan yana gelmeyi kabul edecek kadar düşmüş işte..

Cem Karaca da böyle gitmişti..Cenazemi tekbir sesleriyle kaldırın demişti..

Dünyanın en omurgasız aydının türkiye'de yetiştiğini düşünüyorum artık..

Cvp:UFO Modası: İnanılmaz Kepazelik ve Kokuşmuşluk 19 Haz 2009 19:49 #2250

• guclu
  • Hatip
  • Gönderiler: 345
Önder,

Tahmin edemeyeceğin sayıda insan bu new age saçmalıklarına inanıyor. UFO'lar bunun bir boyutu sadece. Akla ve ona dayanan düşünceye bu kadar kabaca saldırılmamıştır herhalde.

Ben son yılların artan Mevlana geyiklerini de buraya oturtuyorum.

Cvp:UFO Modası: İnanılmaz Kepazelik ve Kokuşmuşluk 19 Haz 2009 21:36 #2251

• onder
  • Yönetici
Yok Güçlü biliyorum bunların ne kadar arttığını..Zizek'in New Age Obscurantists diye en çok dalga geçtiği tiplerdir bunlar. Bütün dünyada çok yayıldı..

Batıda da işte tütsü kokulu Budhism, sabuna, traş köpüğüne varana dek sadece organik mallar tüketmeyle karakterize olan bir yaşam tarzı..

Benim anlamadığım, hayatında belli bir karizma oluşuturmuş, iyi şeyler yapmış insanların sırf tekrar hatırlanmak, tekrar gündeme gelmek için bunlara tenezül etmesi. Programı görseniz kusardınız..Hele zaten eskiden de pek makbul olmayan annesi Rüçhan Çamay bağlandı telefonla, çoştukça çoştu..Resmen uzaylılar tarafından sürekli ziyaret edildiğini, o sıkıntılı dönemlerde ne zaman yalvarsa rabbinin uzaylıları gönderdiğini falan söyledi.

Melike Demirağ gibi belli bir dönemle iyi kötü özdeşleşmiş bir simanın bu kadar alçalmasına gerek var mı, sırf yeni kuşaklar da kendinde haberdar olsun diye.? Arkadaş ne lanet birşeymiş bu mu şan söhret tutkusu..Eroin falan gibi bağımlılık yapıyor galiba..

Gerçi bu sapıtmayı sadece türklere bağlamak da çok doğru değil galiba..Bildiğim kadarıyla batıda da 68 kuşağının hippi protest sanatçıları da bu New Age bokuna batmış durumdalar; Joan Baez, Bob Dylan falan da hidayete ermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam..

Cvp:UFO Modası: İnanılmaz Kepazelik ve Kokuşmuşluk 06 Tem 2009 09:27 #2382

• onder
  • Yönetici
Beyin iğfal şebekesi moda olan bir konuyu nasıl sonuna kadar götürüp bokunu çıkardığını gösteren, bu amaç için her türlü çarpıtmayı, desenformasyonu yüzsüzce nasıl kullandıklarını, ne gibi yöntemler uyguladıklarını gayet güzel ortaya koyan bir yazı;

www.milliyet.com.tr/Yazar.aspx?aType=Yaz...&Date=06.07.2009
Son Düzenleme: 08 Tem 2009 06:29 Düzenleyen onder.

Cvp:UFO Modası: İnanılmaz Kepazelik ve Kokuşmuşluk 07 Tem 2009 21:20 #2413

• fetekos
  • Çaylak
  • Gönderiler: 89
Yazı görünmüyor ki...

Cvp:UFO Modası: İnanılmaz Kepazelik ve Kokuşmuşluk 08 Tem 2009 06:28 #2415

• onder
  • Yönetici
linki eklemeyi unutmusum tabii..

boylece mesaji sadece senin okumus oldugun da ortaya cikti..

www.milliyet.com.tr/Yazar.aspx?aType=Yaz...503&AuthorID=75]
Son Düzenleme: 08 Tem 2009 06:30 Düzenleyen onder.

Cvp:UFO Modası: İnanılmaz Kepazelik ve Kokuşmuşluk 08 Tem 2009 06:54 #2417

• Murat
  • Yönetici
  • Gönderiler: 415
Ah kafam!

Cvp:UFO Modası: İnanılmaz Kepazelik ve Kokuşmuşluk 08 Tem 2009 07:54 #2418

• guclu
  • Hatip
  • Gönderiler: 345
Ben de okudum, hatta Fetekos'un haklı olarak olmadığını söylediği linki "temsil eden" bir "şey" var mesajında, ona tıklayınca Milliyet'teki yazıya ulaşabiliyorsun
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.55 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89
mehmet özgür 68