Şu anda TV'de kimin olduğunu söylesem inanmazsınız; çöcukluğumuzun yazlık sinemalarında seyrettiğimiz kült filmi Arkadaş'ın unutulmaz yıldızı, ilk platonik aşkım Melike Demirağ.
İtiraf edeyim ben hala yurtdışında sanıyordum..Görünce şaşırdım..
Peki bilin bakalım neyi tartışıyor; UFO. Kimle beraber? Sirius Uzay araştımaları merkezinin başkanı evladiyelik şarlatan Haktan Akdoğan..Nasıl paslaşıyorlar, nasıl sevişiyorlar anlatamam..Bu haktan nasıl bilgiliymiş, ne derin birikimi varmış anlatmak için sözcük bulamıyor.
Peki bu derin bilgili arkadaş kim? Hiç bi baltaya sap olamamış, bari UFO'lara takılayım demiş tipik bir mirasyedi. Hayatı boyunca geçim derdi hissetmemiş, universiteye gitme zorunluluğu yaşamamış biri.
Bu bilgili arkadaşın UFO'ların bizi ziyaret nedenini de şöyle açıklıyor; Biz kainatın ekolojisini bozuyormuşuz, evrene zararlı radyasyon yayıyormuşuz..
saçımı başımı yolacağım. Ulan atmosferinden çıktığın anda, dünyadaki bütün radyokaktif elementlerini birleştirip patlasan yanında sinek vızıltısı kalacağı devasa bir nükleer reaktör var; Güneş..Malum Güneş de bir yıldız..her bir yıldız bir nükleer reaktor..Bu yıldızlardan oluşan milyarlarca galaksi var, her bir gaşlaksi de milyarlarca yıldız var..Ve bunlar patlıyor, süper nova'lar oluşturuyor ki yaydıkları radyasyon akılları dumura uğratır..yani radyasyon evrenin yapı taşı..Sen hangi radyasyonla uzayı kirletiyorsun?
UFO araştırması yapanın Evren bilgisi bu..Melike Demirağ'ın bilgisi karşısında hayran kaldığı adam bu..
Gelelim Melike'ye..Hiçbir zaman ateist olmamış..yaradanını yeniden keşfediyormuş..
Ve nedense bir anda UFO görmüş..
Neyin gündemde kalmayı sağladığını çok iyi bilen Hülya Avşar, ben de UFO gördüm demişti..
Unutulup giden, artık kimsenin takmadığı Melike Demirağ, tekrar hatırlanmak için böylesine rezil bir gündemle ve bayağı bir şarlatanla yan yana gelmeyi kabul edecek kadar düşmüş işte..
Cem Karaca da böyle gitmişti..Cenazemi tekbir sesleriyle kaldırın demişti..
Dünyanın en omurgasız aydının türkiye'de yetiştiğini düşünüyorum artık..