Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

"Ayı Grylls" Türkiye'de
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: "Ayı Grylls" Türkiye'de

"Ayı Grylls" Türkiye'de 08 May 2009 20:24 #1929

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Discovery Channel'de iilginç "hayatta kalma" temalı bir dizi var; eskiden "Man Vs. Wild" diye geçiyordu.

"Bear Grylls" adlı İngiliz maceracı, çok temel bir iki şey haricinde yanına hiçbirşey almadan kameramanı ile birlikte vahşi doğaya bırakılıyor. Bir hafta kadar hiç yardım almadan hayatta kalmaya çalışıyor.

Çok ilginç sahneler oluyor dizide. Ayı Grylls'in canlı canlı bir kertenkeleyi, iyice çürümüş bir zebra leşinden, uygun etleri ayırıp yiyor, kanosundaki deliği çam reçinesini eritip, külle karıştırarak yaptığı bir eriyik ile kapatıyor vs.vs.

Neyse bu hafta "Bear Grylls" Türkiye'de bir hayatta kalma mücadelesi verecekmiş. Tanıtımda baktım Peri Bacalarında falan dolaşıyor, bir de Karadeniz dağları gibi görünen bir yerdeki ırmak üzerinde kano ile seyahat ediyordu. İlginç olabilir; 11 Mayıs Pazartesi saat 22:00'da Discovery'de.

Aslında bunu alıcaan, asgari ücretle İstanbul'a koyacaan "hadi lan hayatta kal bakalım" diyceen.
Son Düzenleme: 08 May 2009 20:26 Düzenleyen onder.

Cvp:"Ayı Grylls" Türkiye'de 12 May 2009 21:44 #1945

• fetekos
  • Çaylak
  • Gönderiler: 89
Önümüzdeki hafta İstanbul’daymış. Gene 22.00’de.

İlk kez izlediğim için şehirlerde nasıl sürdürüyor serüvenini bilmiyorum ama pek merak ettim İstanbul'da ne yapacağını...

Cvp:"Ayı Grylls" Türkiye'de 13 May 2009 06:59 #1946

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Vaay be, benim espiri olsun diye soyledigimi adam yapacak ha..

kesin birileri bunu uyarmistir, `bak burasi turkiye burda normal kosullarda bile hayatta kalmak zordur, en islek caddede yururken kafana saksi, ya da koca bir cam dusup olebilirsin, yesil isikta karsiya gecerken kamyon altinda kalabilirsin..o yuzden insanlar hemen gelsin istanbul'da hayatta kalsin diyeceklerdir` diye

Cvp:"Ayı Grylls" Türkiye'de 13 May 2009 17:42 #1953

• AliOsman
  • Hatip
  • Gönderiler: 522
Bence dağda bayırda bir şekilde hayatta kalmak görece daha kolay. Hadi becerebiliyorsa, İsmail Türüt, Serdar Ortaç, İbrahim Tatlıses, şu an ismini bile hatırlayamadım insan/kadın müsvetteleri, kendilerine 'adam' diyen soytarılar gürühu, yemekteyiz programı, şarkı/türkü yarışmaları ile dolu TV ekranlarına bakarak 1 hafta yaşasın. Ben o zaman o kardeşimizin karşısında ceketimi iliklerim, saygı duyarım, hörmet ederim, ikramda kusur etmem...

Cvp:"Ayı Grylls" Türkiye'de 18 May 2009 04:26 #1969

• fetekos
  • Çaylak
  • Gönderiler: 89
Çok üzgünüm. Yanlış bir bilgiymiş bu. Az önce gördüm, İstanbul’da değilmiş. Başka bir duyuruyu yanlış yorumlamışım. Bu durumda mecburen sevimli maceracı İngiliz’in takipçisi olup İstanbul’a geldiği günü size duyurmakla yükümlüyüm...
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.34 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89
mehmet özgür 68