Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Unutulmaz Maçlar
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1
  • 2

BAŞLIK: Unutulmaz Maçlar

Unutulmaz Maçlar 11 Kas 2008 09:34 #839

• guclu
  • Hatip
  • Gönderiler: 345
Bir futbolsever olarak unutamadığım maçlar var. Youtube sayesinde yalnızca anılarımızı süsleyen birçok maçın görüntülerine de ulaşabiliyoruz:)

Unutamadığım bazı maçlar şunlar:

Galatasaray - Arsenal 2000 UEFA Kupası Final maçı (Normal Süre ve Uzatma 0 - 0;
Penaltılar 4 -1)

Galatasaray - Real Madrid 2001 Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Maçı (3 - 2)

Liverpool - Milan 2005 Şampiyonlar Ligi Final Maçı (Normal Süre ve Uzatma 3 - 3;
Penaltılar 6 - 5)

İspanya - Danimarka 1986 Dünya Kupası 2. Tur Maçı (5 - 1)

Belçika - SSCB 1986 Dünya Kupası 2. Tur Maçı (Normal Süre 2 - 2, Uzatma 4 -2 )

Arjantin - Federal Almanya 1986 Dünya Kupası Final Maçı (3 - 2)

Atletico Madrid - Barcelona 1992 La Liga Maçı (4 - 3)

Atletico Madrid - Barcelona 1993 Kral Kupası Final Maçı (4 - 5)

İspanya - Sırbistan Karadağ 1998 Avrupa Futbol Şampiyonası (4 - 3)

Galatasaray - Eskişehirspor 1987 Sezonu son maçı (2 - 1)

Galatasaray - Neuchatel Xamax 1988 Şampiyon Klupler 2. Tur Maçı (5 - 0)

Cvp:Unutulmaz Maçlar 11 Kas 2008 12:27 #841

• AliOsman
  • Hatip
  • Gönderiler: 522
Galatasaray - Arsenal 2000 UEFA Kupası Final maçı (Normal Süre ve Uzatma 0 - 0;
Penaltılar 4 -1)............. Henry'nin kafası ve Tafarel'in enerjiye dönüşüp kurtardığı pozisyon. Veeee Popescu'nun penaltısı

Galatasaray - Real Madrid 2001 Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Maçı (3 - 2) ........
Buna ekolarak 2000 Süper Kupa Finali; Ümit Davala'nın ortası ve Jardel'in plase-şutu veee Süper Kupa

Liverpool - Milan 2005 Şampiyonlar Ligi Final Maçı (Normal Süre ve Uzatma 3 - 3;
Penaltılar 6 - 5)..... STEVEN GERRARD diyorum da başka bir şey demiyorum.

Belçika - SSCB 1986 Dünya Kupası 2. Tur Maçı (Normal Süre 2 - 2, Uzatma 4 -2 ).......
İbne Hakem desem yeter mi acaba... Belçika forması ile gol atmadığı kalmıştı.

Galatasaray - Neuchatel Xamax 1988 Şampiyon Klupler 2. Tur Maçı (5 - 0) .............
3-0 'ın akabinde alınan 5-0'lık galibiyet hakikaten tarihi... Fakat masabaşı operasyonlar için Jupp Derwall'i anmadan geçemeyeceğim.

Cvp:Unutulmaz Maçlar 11 Kas 2008 12:58 #842

• guclu
  • Hatip
Belçika - SSCB maçı 4-2 değil, 4-3 bitmişti, yanlış yazmışım. Uzatmada Belçikler birisi ofsayttan iki gol atıp durumu 4-2'ye getirdiler, yanılmıyorsam son dakikada Belonov "kendisinin ve takımının" üçüncü golünü attı, belki bir iki dk. daha olsa dördüncü golü de atarlardı ama zaman yetmedi. 90 dakikalık süre içinde SSCB iki kere öne geçti, Belçikler geriden geldiler ve yine yanılmıyorsam ikinci golleri ofsayttı yine. Bu arada yan hakem de ABD'liydi diye hatırlıyorum..

Cvp:Unutulmaz Maçlar 11 Kas 2008 14:47 #847

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Benim unutamadığım maç ise 1982 Dünya kupasında İtalya-Brezilya maçıdır.

Sonucu hatırlamıyorum ama Brezilya öne geçiyordu, İtalya Paolo Rossi ile eşitliğ sağlıyordu bir kaç kez..

Sonra Brezilya bir penaltı kazandı..Topun başına sakallı Dr. Sokrates geçti..Çok salak bir penaltı atma tarzı vardı..Herkes gibi gerilmez, topun hemen başında durur, gerilmeden tuhaf bir hareketle vururdu..

İkinci maç ise TSYD kupasında Beşiktaş-GS maçı..Bu maçı hatırlıyorum çünkü Türkiye futbol liginde benim bildiğim en güzel gol kaydedildi..

Emre Belezoğlu korneri her zaman olduğu gibi ceza sahasına doğru değil, orta sahaya doğru attı..Hakan Ünsal gelişine bir vole ile çok uzaktan golü kaydetti..

Cvp:Unutulmaz Maçlar 11 Kas 2008 15:06 #848

• emrahpolat
  • Hatip
  • Gönderiler: 315
Fenerbahçe-Galatasaray, maçı sanırım fenerbahçe 3-0 kaybediyordu ilk yarı sonunda, maçın sonucu 4-3 fenerbahçe lehineydi. Hasan Vezir 3 gol atmıştı sanırım. Yılı kaçtı unuttum valla.

Cvp:Unutulmaz Maçlar 11 Kas 2008 15:15 #849

• guclu
  • Hatip
Yıl 1989'du ve hatta günlerden de 3 Mayıs'tı Emrah, bir GS'li olarak o maçı unutmam olanaksız.

Cvp:Unutulmaz Maçlar 11 Kas 2008 15:21 #850

• guclu
  • Hatip
Socrates'in penaltı kaçırdığı maç 1986 Meksika Dünya Kupası'ndaki çeyrek finaldeki Fransa maçıydı ve uzatma penaltısıydı. Michel Platini de o maçta penaltı kaçırdı, günlerden 21 Haziran'dı ve benim idolüm olan Fransız o gün 30 yaşına basıyordu. O maçta çılgınlar gibi Fransa'yı tutmuştum. Brezilya'yı hiç tutmam, Latin Amerika'da her zaman Arjantinliyim, Avrupa'da ise Fransa, İspanya ve Portekiz'i tutarım. Hırvatları da severim. Hagi'ye rağmen Romenleri tutmam, Bulgarlar aklıma dahi gelmez. Biraz Hollanda, biraz daha fazla İngiltere sempatisi vardır. Almanya, Avusturya, İtalya, Sırbistan, İsveç, Norveç, Danimarka falan benden uzak Allah'a yakın olsunlar. SSCB'yi tutardım, Rusya'ya bir ilgim yok.

Cvp:Unutulmaz Maçlar 11 Kas 2008 16:22 #851

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
eğer bu tarihleri wikipedia'ya bakmadan verdıysen dumurla ve saygıyla eğilirim..

Sokrates'ın 1982 İtalya-Brazilya maçında penaltı kaçırdığından o kadar emindim ki, mesajını görünce bu sefer yakaladım güçlü'yü dedim ama haklı çıktın birader..

Gerçekten çok emindim..Ama sonradan hatırladım evet 1986'ydı..

futbol konusunda eline su dökülmezmiş..bir kez daha gördük..

Cvp:Unutulmaz Maçlar 11 Kas 2008 17:19 #852

• emrahpolat
  • Hatip
  • Gönderiler: 315
ben de galatasaraylıyım Güçlü, herhalde o yüzden unutamadım o maçı. yalnız sen de de ne bilgi varmış hocam ya, ben yılını bile hatırlayamazken sen gün bile veriyorsun.

Cvp:Unutulmaz Maçlar 12 Kas 2008 06:55 #855

• guclu
  • Hatip
Wikipedia'ya ancak teferruat düzeyinde şeyler için bakıyorum hocam, bunlar genel bilgi..
  • Sayfa:
  • 1
  • 2
Sayfa oluşturulma süresi: 0.36 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89