Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Dün geceki rezalet
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Dün geceki rezalet

Dün geceki rezalet 13 Nis 2009 18:27 #1852

• guclu
  • Hatip
  • Gönderiler: 345
GS - FB maçları her zaman gerilimli ve yer yer kavgalı geçer. Ama dün akşam işin artık cılkının çıktığının göstergesi. Milyonlarca dolar alan, bu işten ekmek değil resmen pasta yiyen bu adamların seyircilere, taraftarlara, futbolseverlere ve birbirlerine saygı duymadıkları gibi mesleklerine yönelik de hiçbir hürmetleri olmadığı açığa çıktı.

Bir GS taraftarı olarak Sabri isimli şahsın dün gece neden atılmadığını merak ediyorum. De Sanctis'in de yerde yatan Semih'e davranışı da cezasız kalmamalı. Öbür kaleci Volkan'ın "hareketi"ni görünce Pascal Nouma'ya verilen ceza da aklıma gelmedi değil. Bakalım Volkan'a herhangi bir ceza gelecek mi? Ya da sağa sola yumruk savuran Colin Kazım yırtabilecek mi? Her ikili mücadelede rakibine küfür etmeyi artık bir tarz haline getirmiş Emre B. isimli şahsı, kendisine gösterilen sempatiyi çok sinsice sömüren ve fırsat bulduğu her anda rakibini ve seyircileri tahrik etmeyi iş bilen Roberto Carlos'u, rakiplerinin yanında resmen alçakça kendini yere atıp bir de kart gösterilmesini isteyen Lincoln'ü es geçmeyelim tabi ki. Lugano ve Emre Aşık mı? Onlar zaten kendilerinden bekleneni yaptılar, daha farklı davranmaları beklenemezdi.Semih ve Arda ise umuyorum geçici bir çılgınlığa kapılmışlardır da bir daha böyle manyaklıklara meyletmezler.

Futbol ve daha da ötesi insani bir takım kırıntılar için umutlu olmamı sağlayan iki adam ise Mehmet Topal ve Hakan Balta'dır. Bu arkadaşların Fenerli muadillerini de ekleyecek arkadaşları da seve seve onaylamaya hazırım.

Cvp:Dün geceki rezalet 13 Nis 2009 22:56 #1855

• Murat
  • Yönetici
  • Gönderiler: 415
Ne desen haklısın Güçlü hocam. Rezalet için söylenecek bir şey yok. Saydığın isimlerden eksilen olmaz, ilave olur.

Son söylediğine ise FB'den bir isim ekleyemiyorum. Önceden Tuncay veya Aurelio derdim ama onları da durdurmadılar. Belki Göhan Gönül...

Cvp:Dün geceki rezalet 13 Nis 2009 23:34 #1857

• guclu
  • Hatip
Metin Oktay'a, Lefter'e kadar gitmeye gerek yok; Cüneyt Tanman, (Büyük) Şenol Çorlu, Aykut Kocaman, Rıza Çalımbay yakın zamanın oyuncuları. Bu adamlar da top oynadı, kendi zamanlarına göre çok iyi paralar da kazandılar, arada kart falan da görmüşlerdir mutlaka ama bir Sabri gibi olmadılar, ne bileyim Emre B. gibi her an cinayet işleyecekmiş gibi halleri yoktu. Üstelik kaptanlık yaptılar bu adamlar hem milli takımda hem kendi takımlarında.

Bu döneme uygun adamlar bunlar, yukarıda saydıklarım tarih olmuş bir çağa uygun insanlar/oyuncular...

Cvp:Dün geceki rezalet 15 Nis 2009 04:46 #1863

• Fantom
  • Amatör
  • Gönderiler: 24
Bence "büyük" kulüplerin güncel sorunlarından biri ve rezalete neden olan en önemli sorun artık eskisi gibi "kaptan"larının olmaması. Sorarım size, hemen cevap isterim ama GS'nin FB'nin BJK'nin kaptanları kim? Evvelden anında cevap verilen bu soruya şimdi 5 dk düşünme payından sonra cevap verilebiliyor. Güçlü'nün saydığı bu isimlerin eskiden hem kendi takımlarında hem de rakip takım oyuncuları nezdinde bir ağırlık ve saygınlıkları vardı. Artı bu adamlar konuştuklarında başı sonu belli ve anlamlı cümleler kurarlardı. Şimdikilere bakıyorum ve şaşırıp kalıyorum. 20 yaşındaki "genç şöhret" Arda'ya ve onun gibilere artık mikrofon uzatılmasın, uaztılırsa televizyonun sesi kısılsın istiyorum. Artı maç esnasında kameralar Sabri'yi ve Lugano'yu görüntülemesin, onlar göründüğünde ekran kararsın istiyorum.
Güçlü'nün saydığı isimlere, futbolunu kimseler beğenmese de sportmenlik ve insaniyet olarak bugüne kadar bariz bir olumsuzluğa imza atmamış Deniz Barış'ı ilave etmek isterim. Diğerleri ile arasında "fark var".

Cvp:Dün geceki rezalet 15 Nis 2009 19:21 #1866

• guclu
  • Hatip
Deniz Barış'ı Gençlerbirliği döneminden beri izlerim. Hem kaliteli bir oyuncudur hem de düzgün bir insandır şeklinde izlenime sahibim. Fener'de malesef hak ettiği kadar süre alamıyor gibime geliyor. Maldonado ve Jossico oynuyorsa, Deniz'in kırk kere oynuyor olması lazımdı. Üstelik stoperde, sol bekte ve orta sahada oynayabilecek bir oyuncu. Yaşı da ermiştir kemale. Muhtemelen yakında birkaç Anadolu klübünde görünüp sonra da sessizce çekilir ortamdan.

Cvp:Dün geceki rezalet 16 Nis 2009 01:41 #1867

• Fantom
  • Amatör
  • Gönderiler: 24
Deniz bu saatten sonra Anadolu kulüplerinde oynamaz, gider Almanya'ya Hamburg veya St. Pauli'de yapar kapanışı. Ona da bu yakışır.

Cvp:Dün geceki rezalet 16 Nis 2009 03:32 #1868

• emrahpolat
  • Hatip
  • Gönderiler: 315
Pascal Nouma'nın adını duyunca eskiden kaleme aldığım bir yazı aklıma geldi; "başka" bir futbolcuydu Pascal.

www.radikal.com.tr/ek_haber.php?ek=r2&haberno=1598
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.40 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89