Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Dünkü GS-HSV Maçı Beni Kahretti
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Dünkü GS-HSV Maçı Beni Kahretti

Dünkü GS-HSV Maçı Beni Kahretti 20 Mar 2009 19:47 #1709

• AliOsman
  • Hatip
  • Gönderiler: 522
Arda'nın da oynamayacağını duyduğumda rüya bitti demiştim kendi kendime. Akşam maçı izlesem mi izlemesem mi diyordum . Dayanamadım, izlemeye başladım.

Korktuğum başıma geldi. HSV çok baskılı oynuyor ve bizim defansdan gıcırtılar gelmeye başladı. Derken oyunu dengeledik. Hadi ardından bir penaltı ve goool. İçimden, bu turu artık geçeriz dedim.

İkinci yarı ve Baros, goool. Lakin bir iki dakika sonra, iyi de oynamamıza rağmen içie bir kurt düştü. Ardı ardı iki gol birden yemeyelim diye düşünürken, dakika 57 ve 59... Kaynar sular tepemden akmaya başladı. Maçın sonu yaklaşırken, bizim forvetler artmaya, orta saha ve defans kenara çekilmeye başladı. Maçın 2-2 bitme ihtimali neredeyse kalmamıştı. Ardından Oliç aşırttı ve 2-3...

Bu sefer yine rüya bitti diye düşünmeye başladım. 2-0 dan 2-3... Kahroldum, birkaç saat uyuyamadım. Üstüne üstlük evde bira ve rakı stokları da tükenmiş... Darbe üstüne darbe.

Cvp:Dünkü GS-HSV Maçı Beni Kahretti 20 Mar 2009 20:38 #1711

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
TV'de gosterilen skora baktim 2-0..Kadikoy'e kac mac kaldi diye hesap etmeye basladim sevincle ve siteyi incelemeye dondum. Ikinci kez basimi kaldirdigimda 2-2. Olacak is degil..

Bu arada Fenerlilerden aşağıdaki resim geldi..

İşte Fenerbahçe bu!. Yıkılmış moralle şimdi bunları da yenemeyiz..
fener.jpg

Cvp:Dünkü GS-HSV Maçı Beni Kahretti 20 Mar 2009 21:01 #1714

• Murat
  • Yönetici
  • Gönderiler: 415
Yaw yine mi aynı şeyleri konuşacağız. Ne demek Fenerbahçe bu?
Ben de en az sizin kadar üzüldüm GS yenemedi diye. Aynı zamanda en az bir GS'li kadar kızdım Lincoln'e, Arda sakat sakat koşarken sahada yürüdü diye. Aynı duruma FB düşse hiç bir GS'liden böyle bir resim gelmeyeceğini garanti ediyor musunuz?

Cvp:Dünkü GS-HSV Maçı Beni Kahretti 20 Mar 2009 21:07 #1715

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Hayalet'teki Fenerliler kapsam dişı Murat.

Fener bu diyorum da Fenerbahçe benzer bir yenilgi alsa benim de tavrım farklı olmazdı itiraf ediyorum.
Son Düzenleme: 20 Mar 2009 21:08 Düzenleyen onder.

Cvp:Dünkü GS-HSV Maçı Beni Kahretti 21 Mar 2009 01:59 #1725

• guclu
  • Hatip
  • Gönderiler: 345
Bülent Korkmaz ile olmayacak bu iş. Takım eskiden hiç olmazsa hücum organizasyonu yapıyordu, defans yapamasa bile; şimdi o da yok. Bütün takım Arda'nın ve Ayhan'ın inanılmaz özverisi ve Baros'un formu üzerinde duruyor. Oyuncu seçimleri de korkunç hatalı. Bülent Haziran ayını göremez muhtemelen.
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.38 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89
mehmet özgür 68