Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Stadyum programı ve Hakan Şükür
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Stadyum programı ve Hakan Şükür

Stadyum programı ve Hakan Şükür 30 Kas 2008 21:37 #1009

• Murat
  • Yönetici
  • Gönderiler: 415
Pazar akşamları elimden geldiğince tüm maçların özetlerini izleme fırsatı sunduğu için bu programı izlemeye çalışırım. Ne yalan söyleyeyim Bilgin Gökberk'i izlemek daha zevkliydi. Hakan Şükür'ün bu programda ne işi var anlayamadım. Mehmet Demirkol eğer sözleşme vs ile eli kolu bağlı değilse fazla durmaz gibi geliyor. Sunucu zaten tribünlere oynamak için sürekli Hakan Şükür'ü konuşturuyor. TRT, Fettullah, kendi adamları gibi yorumlar yapılabilir ama böyle olmamalı be birader, bir daha izlemeyeceğim de diyemiyorum, el mahkum, ilk önce en fazla özeti bunlar veriyor.

Cvp:Stadyum programı ve Hakan Şükür 30 Kas 2008 21:48 #1012

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Demek sonunda bu herif anlaştı ha..Ondan nasıl futbol yorumcusu olur merak ediyorum..Gerçi sanki olanlar çok mu iyi..

Arkadaş bu işin bence tartışmasız en iyisi Rıdvan. Tabii entel yorumcu klasmanındaki Demirkol ve Meleke de ayrı bir renk kattılar olaya..

Lakin birader ben inanılmaz bir şekilde futboldan koptum..Eskiden her Pazar saatler geçiriyordum spor programları karşısında ama niyeyse eski tadı vermiyor artık..

"İnandık kazandık, artık önümüzdeki maçlara bakacağız" repliğinin kuşaklar boyu aynı kaldığını görmenin hayal kırıklığı galiba..Diğer ülkenin futbolcuları da mı böyle birader..

Bu adamlar gizli bir futbolcu cemaatine üyeler de bu röportaj sorularına hep aynı cevabı vermek, o gizli örgütün bir kuralım mı?

Tiksinti geldi önümüzdeki maçlara bakacağız lafından..

Bir de Toroğlu gibi tiplerin artık olayın iyice bokunu çıkarmış olmaları tahammül seviyesini zorluyor..geçen takside gidiyorum radyodaki yorum şu; hep kadayıfı ben yiyeyim, sen kol böreği ye olmuyor..Neyin metaforları olduğu malum..Taksi şöförü bile ohaa dedi..

Cvp:Stadyum programı ve Hakan Şükür 30 Kas 2008 21:50 #1013

• AliOsman
  • Hatip
  • Gönderiler: 522
O program için Ömer Üründül'ün para alamadığını biliyorum. Sanırım Mehmet Demirkol'da cüzzi bir miktar alıyor.Fakat medyadan duyduğumuz kadarıyla Hakan Şükür yıllık 700.000 USD alıyormuş. Bence bu dengesizlik de diğerleri -özellikle Mehmet Demirkol için sıkıntı olmuş ya da olacak olabilir.

Stadyum çok kaliteli bir program değil. Ama taraftarlık ve şov yapmadıkları, en erken özetleri yakalama şansı olduğu için ben de pek kaçırmam. Stadyum için en azından şunu diyebilirim : Program beni germiyor. Sadece Ömer Üründül'ün 'tandem', ' Bloklar arası kopukluk'... gibi artık klişe olmuş 'tespitlerine' bazen sabır göstermek durumunda kaldığımı hissediyorum.

Cvp:Stadyum programı ve Hakan Şükür 30 Kas 2008 22:03 #1015

• Murat
  • Yönetici
  • Gönderiler: 415
Hocam bende Burger King Türkiye sahibi olsam ben de almam ve zevk için bu işi yaparım. Ulan paparazzi gibi olduk ha.

Cvp:Stadyum programı ve Hakan Şükür 30 Kas 2008 22:09 #1017

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Ohaa Üründül Türkiye Burger King'in sahibi mi? Çok da mülayim duruyor halbuki

Cvp:Stadyum programı ve Hakan Şükür 01 Ara 2008 07:18 #1019

• guclu
  • Hatip
  • Gönderiler: 345
Hakan Şükür belli ki kendisini çok önemseyen birisi. Dün akşam izlediğim de iki üç lafından biri, kendisinin ne kadar üst düzey bir futbolcu olduğu vurgusuydu. En azından ayıp. Kendisinden önce birçok gol kralını gördük hal ve tavır olarak, hepsi alçakgönüllüydü, Tanju Çolak dahil. Bu arada yorumları, açıkçası, fena değil. İyi bir yorumcu olma ihtimali var ama kendisini geri plana çekmek durumunda.

Stadyum benim de kaçırmadığım bir program Mehmet Demirkol nedeniyle ama Rıdvan'ı tek geçerim. Adamın topçuluğu çok iyiydi, yorumculuğu da oldukça iyi. Keşke, Rıdvan, Demirkol, Meleke ve İbrahim Altınsay birlikte program yapsalar...
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.34 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89
mehmet özgür 68