Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Maddi Destek Ve Tasima
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
Sitenin Masrafları
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Maddi Destek Ve Tasima

Maddi Destek Ve Tasima 20 May 2008 05:54 #477

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Merhaba arkadaşlar,

Türkiye'ye dönmemi fırsat bilip sitenin taşıma işini tamamladım. Artık site aylık $49 artı $9.95 kontrol paneli olmak üzere toplam $60'lık serverder..Bu server da ABD'de..O yüzden türkiye kadar hızlı olmaz..Ancak türkiyedeki serverler için araştırma yaptım ve çok pahalı..Ucuz bulamadım..

Maddi destek Haziran 6'da bitiyor..Bu tarihe kadar yeni destek çıkacak arkadaş olmazsa maalesef iptal başvurusu yapmak zorundayım..

Şu ana kadar

Orhan
Emrah
Onder
Ali Osman
Kenan

olarak $170 dolar verdik aylık..

Benim önerim yeni destek olacak arkadaşlar da bu düzeyde yani yaklaşık $180 versinler ama bir ay yerine 3 ay sponsor olmuş olurlar..Daha önce verenlere haksızlık olmasın..

Yalnız şu anda taşıma işini yaptığımız için iki servere aynı anda para verdik..Dolayısıyla ılk verilecek $180 3 ay değil, 2 aylık masrafı karşılamış olacak..Ondan sonra 3 ay 3 ay gider..Yeni sponsor arkadaş çıkmadığı zaman artık ikinci turlara geçer ve aylık $60 toplamaya başlarız..

Hazira 6'ya kadar yeni maddi destek gelmezse yeni küçük server'ı da kapama başvurusu yapacağım..30 günlük ihbar zorunluluğu olduğu için bir ay daha devam eder
sonra kapanır..

Bilgilerinize..

Cvp:Maddi Destek Ve Tasima 20 May 2008 07:23 #478

• AliOsman
  • Hatip
  • Gönderiler: 522
Ben mevzuyu tam anlayamadım. Bu durumda Emin ile yapılması düşünülen çalışmalar iptal mi olmuş oluyor ?

Cvp:Maddi Destek Ve Tasima 20 May 2008 15:42 #479

• onder
  • Yönetici
İptal olması diye birşey sözkonusu değil..Eğer Emin hala bizim için site design etmeyi düşünüyorsa edebilir. Her halukarda yeni site tamamlanmadan eski siteyi kapayamayız. Yani en baştan da böyle olmak zorundaydı..Bir süre iki tasarımın aynı anda olması gerekiyordu ki kontrol edebilelim, ha güzel olmuş kotu olmus dıyebilelim..

Bizim eski alan adı vardı www.solportal.net diye. Bu alan ABD'den Eminlerin serverına zaten 1 ay once tasınmıştı..Eğer Emin bize site yapacaksa bu eski alan adı uzerinde yapsın, şimdikinden daha güzel olursa www.e-hayalet.net adresini o yeni tasarıma yünlendirir mevcut olanı da kaparız..

Mevcut siteyi olduğu haliyle Emin'lerin servera taşımayı düşünüyorduk, ki en iyi, en ucuz ve en az uğraştıracak çözüm bu olurdu, ama maalesef teknik bir sorun çıktı..Kuramadık..Dolayısıyla eğer Eminlerin servera taşıyacaksak ben tamamen devreden çıkarım çünkü onların kullandıkları yazılımları bilmiyorum..

Şimdi yapmış olduğumuz aynı servis sağlayıcıdan daha ucuz, eskisinin 3'te 1 fiyatına bir kiralamak oldu..Geçen de bahsetmiştim..

Bu servis de aylık kontrat ve ayda $60. Haziran 6'ya kadar ödenmiş durumda..Bu tarihe kadar yeni bir arkadaş katkı yapmazsa 6 haziran'da kontrat gereği iptal notice'mi vermem lazım..Benim dediğimde o..6 hazirana kadar daha önce maddi destekte bulunmamış hiçkimse destek çıkmazsa, iptal başvurusunu yapacağım ve 6 temmuz'da site kapanmış olacak..

Bu sefer anlatabilmişimdir umarım..

Selamlar...

Cvp:Maddi Destek Ve Tasima 20 May 2008 17:48 #480

• Murat
  • Yönetici
  • Gönderiler: 415
180 USD'yi kime, nereye gönderiyoruz?

Cvp:Maddi Destek Ve Tasima 20 May 2008 17:54 #481

• onder
  • Yönetici
Eger gondermek istiyorsan ben sana hesap numarımı özelden iletirim Murat.

Senden $180 gelirse Eylül 06'ya kadar bütçe denkleşir.

Cvp:Maddi Destek Ve Tasima 20 May 2008 17:58 #482

• onder
  • Yönetici
Pardon ya Eylül değil Ağustos 06'ya kadar. Çünkü bu yeni küçük serveri zaten bir aydır diğerinin yanında atıl kullanıyorduk..Taşıma işi için gerekiyordu..

Cvp:Maddi Destek Ve Tasima 20 May 2008 18:04 #483

• Murat
  • Yönetici
Hayrola Önder back to the future durumundasın. Ağustos Eylül 06?

Hesap numaranı bana gönder lütfen.

Selamlar

Cvp:Maddi Destek Ve Tasima 20 May 2008 18:24 #484

• onder
  • Yönetici
Yaşlanıyoz hocam..Dört işlem bile yapamaz olduk..

sen bu arada sitede ne arıyon ya? CNNturk'te Marx'ı tartışıyorlar..

He heh cok eglenceli oluyor..Kodumun kapitalizminin çıkmazını Seyfettin hoca çok güzel dile getiriyor...

Ben sana ilk fırsatta hesap bilgilerimi yollarım

Cvp:Maddi Destek Ve Tasima 20 May 2008 18:32 #485

• Murat
  • Yönetici
Bizim teröristler uyumadan ne CNN'i ne Marx'ı hocam maalesef. Biraz önce mesajımı yazarken kucağımda Ayda vardı, hangi koşulda yazdığım tam fotoğraflıktı. Hatta şu anda da büyük kız bana bir yandan birşeyler anlatıyor.

Cvp:Maddi Destek Ve Tasima 20 May 2008 18:57 #486

• onder
  • Yönetici
Senin de işin zor be hocam..Kızlarla beraber seyretseydin..Alışsınlar şimdiden..
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.35 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89
mehmet özgür 68