İptal olması diye birşey sözkonusu değil..Eğer Emin hala bizim için site design etmeyi düşünüyorsa edebilir. Her halukarda yeni site tamamlanmadan eski siteyi kapayamayız. Yani en baştan da böyle olmak zorundaydı..Bir süre iki tasarımın aynı anda olması gerekiyordu ki kontrol edebilelim, ha güzel olmuş kotu olmus dıyebilelim..
Bizim eski alan adı vardı
www.solportal.net diye. Bu alan ABD'den Eminlerin serverına zaten 1 ay once tasınmıştı..Eğer Emin bize site yapacaksa bu eski alan adı uzerinde yapsın, şimdikinden daha güzel olursa
www.e-hayalet.net adresini o yeni tasarıma yünlendirir mevcut olanı da kaparız..
Mevcut siteyi olduğu haliyle Emin'lerin servera taşımayı düşünüyorduk, ki en iyi, en ucuz ve en az uğraştıracak çözüm bu olurdu, ama maalesef teknik bir sorun çıktı..Kuramadık..Dolayısıyla eğer Eminlerin servera taşıyacaksak ben tamamen devreden çıkarım çünkü onların kullandıkları yazılımları bilmiyorum..
Şimdi yapmış olduğumuz aynı servis sağlayıcıdan daha ucuz, eskisinin 3'te 1 fiyatına bir kiralamak oldu..Geçen de bahsetmiştim..
Bu servis de aylık kontrat ve ayda $60. Haziran 6'ya kadar ödenmiş durumda..Bu tarihe kadar yeni bir arkadaş katkı yapmazsa 6 haziran'da kontrat gereği iptal notice'mi vermem lazım..Benim dediğimde o..6 hazirana kadar daha önce maddi destekte bulunmamış hiçkimse destek çıkmazsa, iptal başvurusunu yapacağım ve 6 temmuz'da site kapanmış olacak..
Bu sefer anlatabilmişimdir umarım..
Selamlar...