Ali Osman soylediklerinin tumunde haklisin, cok farkli dusunmuyorum..Ama calismaya basladiktan sonra bende bezginlik artti, sabah 8 aksam 6 rutini olduruyor adami..O yuzden su tasima isi cok gozumde buyuyor:
Gir Google Turkiye'den servis saglayici ara..Tek tek tarayarak, gecen birlikte konustugumuz firmada cikan sorunun aynisinin cikmayacagi bir sirket bul..Eski servis saglayici ile yine birsuru yazis, ve adresimizi bu bulunan yeni server'e yonlendirmelerini sagla..sonra git yeni server'da Joomla'yi tekrar kur, daha onceden aldigin backup'i yukle..
Yapilmaz degil yapilir tabii de, ancak birsuru is..Deger mi? Walla bilirsin ben acik konusmasini seven biriyim: ben sahsen degecegini dusunmuyorum...Yok, bizim boyle bir kulturumuz yok iste..Biz bir geyik toplumuyuz..Siradan, calisan insanlar olarak kapsamli kollektif isler yapma kulturumuz yok..Birileri yapacak biz de hosumuza giderse ve fazla emek gerektirmezse arkasinda takilacagiz. Hani herseyi devletten bekleme turu liberal elestiri vardir ya bu topluma yonelik..biraz hakli oldugu yon var, gercekten bu halk bir seyleri mucadele ederek kazanmayi degil, bir kurtaricinin devlet baba rolunu ustlenerek herseyi cozmesini bekler..bu tavir aydinlar arasinda da farkli degil..oturup beklenecek, solun liderleri, agalari birlesme, yeniden dirilisi vs toplantilari yapacak, ayni kadrolarin yeni kombinasyonu ile "farkli" bir parti kurulacak ve sonra onlarin kuyruguna ilk 1-2 yilin gaziyla takilinacak ardindan fiss herkes kosesine cekilecek yine..maalesef boyle isliyor bu memlekette hersey...neremiz dogru ki