Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Allahın izniyle trafiği de çözecekler...
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1
  • 2

BAŞLIK: Allahın izniyle trafiği de çözecekler...

Allahın izniyle trafiği de çözecekler... 06 Şub 2012 12:40 #3482

• Murat
  • Yönetici
  • Gönderiler: 415
Bu, ben trafik kurallarını hiçe sayabilirim mi demek oluyor?

www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=Ra...&CRes=1#fc969906
Son Düzenleme: 06 Şub 2012 12:40 Düzenleyen Murat.
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: hasever

Cvp: Allahın izniyle trafiği de çözecekler... 06 Şub 2012 13:54 #3483

• hasever
  • Yönetici
  • Gönderiler: 290
Hiçbir tanrı gökyüzünde durduğu gibi durmaz.

Murat,

Bizim çoğu "saf"a anlatamadığımız durum bu. Önünde sonunda gelip kapımızı çalacak, evimizin içini dahi düzenlemek isteyecekler. Ya sokakta durudururuz ya da evlerimizi de kaybederiz.
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: Murat

Cvp: Allahın izniyle trafiği de çözecekler... 07 Şub 2012 07:17 #3484

• Murattı
  • Amatör
  • Gönderiler: 49
Başbakanın geçenlerde parti meclisindeki beyanatını duymuşsunuzdur: dindar nesil yetiştireceğiz, şeklinde. Muratın linkini verdiği haberle birleştiriyor, aşağıdaki üsluplu yorumumu dikkatinize sunuyorum:

Modern felsefede eğitimin temel amacı tek cümleyle şöyle özetlenir: kanaat sahibi bireyler yetiştirmek. Yani durum ve koşullar karşısında inisiyatif kullanabilen, sorumluluk alabilen ve etiği merkeze koyarak evrensel ölçülerde tepki verebilen bireyler...
Önceki hükümetlere de bu hükümete de karşı durduğum temel noktalardan birisi burasıdır ve en mühimlerindendir:
Siz hangi hakla kimi tornadan geçirmeye kalkıyorsunuz? Ben, inanç ve din konusunda çocuğumla kurduğum ilişkide azami hassasiyet hesapları yaparken sen kim oluyorsun da çocuğuma ahlak dersi vermeye kalkıyorsun? ÖKÜZ!

Bu ülkede gerici merkeziyetçi statükocu faşist politikalar halkta karşılığını bulduğu sürece despotun biri gider öteki gelir.
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: AliOsman, Murat, hasever

Cvp: Allahın izniyle trafiği de çözecekler... 07 Şub 2012 07:45 #3485

• hasever
  • Yönetici
"Bu ülkede gerici merkeziyetçi statükocu faşist politikalar halkta karşılığını bulduğu sürece despotun biri gider öteki gelir."

Cvp: Allahın izniyle trafiği de çözecekler... 07 Şub 2012 07:51 #3486

• hasever
  • Yönetici
Murat,

Hare Dize'nin kitap zamanı geldiği için artık her gece bir kitap "ezmemiz" gerekiyor. Öyle kelimler, öyle deyimler kullanılmış ki şaşkınlıktan ağzımız açık kalıyor, Kızımla aramdaki en büyül iletişim objelerinden biri "Baba Karga"dır. Bir kitapta "kılavuzu karga olanın..." deyimi kullanılmış. İnanılır gibi değil. Şimdi aldım masama kitapları, tek tek inceleyip yazacağım, bari başkası almasın...

Başbakan bunların en makro modeli olarak konuştu. Aslında sürpriz yok!

Cvp: Allahın izniyle trafiği de çözecekler... 07 Şub 2012 08:38 #3487

• Murattı
  • Amatör
Hasan sana cevap yazdım ama yok olmuş inan çok müteessirim
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: hasever

Cvp: Allahın izniyle trafiği de çözecekler... 07 Şub 2012 08:54 #3488

• Murattı
  • Amatör
Hasan özetle yazdığım şey şuydu: sen zihinsel/bilişsel gelişimine gün be gün tanık olduğun bir fidanı "doğasına" en uygun suyla sulamaya çalışırken öküzün biri geliyor dibine işiyor. Ne tepki verirsin? Yoksa haklısın zihniyet ortada, akıllarından geçirdikleri de. Ancak, bu öküzlerin pragmatik ve kapitalist yanlarına da bilhassa vurgu yaptığım için bu noktada azıcık da olsa kıvıracaklarını tahmin ediyorum. En azından rte den yanlış anlaşıldım mesajı gelebilir. Bekleyelim görelim.
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: AliOsman, hasever

Cvp: Allahın izniyle trafiği de çözecekler... 07 Şub 2012 09:27 #3489

• hasever
  • Yönetici
Aynen dediğin gibi.

Pragmatist taraflarına gelince; doğrudur, fakat, sanırım, köprüyü geçtiklerini düşünüyorlar. Yuttukları kılıçları çıkarmaları an meselesi gibime geliyor. Umarım yanılıyorumdur.

Cvp: Allahın izniyle trafiği de çözecekler... 07 Şub 2012 10:02 #3490

• Talay
  • Torun
  • Gönderiler: 5
Sevgili Muratti, rte nin bu konuda kıvıracağını sanmam, asıl şimdi kıvırıyor, laiklikle dindarlık(yada her neyse) ters mıknatıslanma yapar
diyordu. Bunların ustalık dönemi başladı, zaten cumhuriyete ve Atatürk'e söve söve ikdara gelmediler mi?. Sevgili Hasever'e katılıyorum sokakta hesaplaşmak gerek bu çapulcu sürüsüyle.
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: AliOsman, Murat, hasever

Cvp: Allahın izniyle trafiği de çözecekler... 07 Şub 2012 10:19 #3491

• Murat
  • Yönetici
  • Gönderiler: 415
Aynen katılıyorum, Hasan'ın dediği gibi evlerimize girmeden sokakta hesaplaşmalıyız bunlarla, yoksa geç olacak.
  • Sayfa:
  • 1
  • 2
Sayfa oluşturulma süresi: 0.36 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89