Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Mehmet Metiner
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Mehmet Metiner

Mehmet Metiner 02 Eyl 2011 07:00 #3333

• hasever
  • Yönetici
  • Gönderiler: 290
Mehmet Metiner'in ses bandını dinledim. Ve bir kez daha ikna oldum ki, insan olarak kirlenmişliğimiz, her türlü derecelendirmenin üstünde.

Sokakta, işte, alışverişte, havada, karada, denizde; belki de her yerde; bildiği, inandığı gerçekleri iç cebinde cüzdan gibi taşıyan bir sürü insanla yan yana düşüyoruz.

Metiner ne kadar doğru şeyler söylemiş.

Kendi adıma bir kez daha emin oldum ki, aslolan doğruyu bilmek değil, onu söylemektir.

İşte, AKP Adıyaman milletvekili Mehmet Metiner'den AKP ve RTE yorumu:

Bir insanın kaç yüzü vardır?
Son Düzenleme: 02 Eyl 2011 07:09 Düzenleyen hasever.

Cvp: Mehmet Metiner 03 Eyl 2011 19:36 #3338

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Adam malumları ifade ederek, derin görünmeye çalışmış..Söylediklerinde aslında hiç de yalnız değil; RTE yalakalarının tümünün aslında kapasitesinin ne olduğunun çok iyi farkında olduklarını düşünüyorum..Karşımızda askeri vesayeti kaldıracak, kürt sorununu çözebilecek, ülkeyi demokratikleştirebilecek çapta birinin değil bildiğin bir Kasımpaşa dayısı olduğunun hepsi çok iyi farkında..Görmek için iki göze sahip olmak yeterli..Adam bir kere beraber çalıştığı bakanlarını, bürokratlarını bile hizmetlisi olarak görüp, "benim bakanım", "benim müdürüm" diye hitap eden, yani kendini bir takım oyuncusu olarak değil de, ben yaptım oldu, herşeyi ben bilirim modunda olan -ki heykelden, sanattan bile anlıyor- herşeyin kendinden sorulacağı biri olarak gören bildiğin bir sağ politikacı..Neden bu kadar sevildi? İşte o kabadayı tavırları yüzünden..Herhangi bir Kandıralıyı ya da başka bir Kasımpaşa'lıyı da getirsen sonuç çok farklı olmazdı..

Yalçın Hoca bunları çok iyi yakalar..Sistemin kültürel hegemonyası o kadar güçlü ki, bir kekemeden ya da R'leri söyleyemeyen birinden -Beyaz- bir talk show'cu, karga gibi bet sesli bir mankenden şarkıcı, iki kelime ingilizce bilmeyenden uluslararası spor müsabakalarında görevlendirilen bir spor spikeri, Mahsun gibi bir krodan sinemacı, internet forumlardan topladıkları sokak serserilerinden gazeteci vs.vs yaratabiliyor..

Sağcılar ne yaparsa yapsınlar, kimi aday gösterirlerse göstersinler gereken oyu alacaklarını çok iyi biliyorlar..Mesala Özal Cumhurbaşkanlığına geçince çok fazla karizmatik biri olup da Özal'ı gölgede bırakması diye Yıldırım Akbulut'u aday gösterdiğinde kendi milletvekilleri "Sn.Özal odunu aday gösterse biz seçeriz" diyebilmişlerdi..Benzer bir olay da son yerel seçimlerde yaşanmıştı; Urfa'da yanlış hatırlamıyorsam Fakı Baba AKP'ile anlaşmazlığa düşünce, kimi partililer o kadar kendine güvenmesin, oylar kendisine ait değildir, ceketimizi çıkarıp AKP adayı işte bu diye atsak seçilir demişlerdi..Durumun bu düzeyde olduğunu biliyorlar..

Bunları bu kadar rahatlıkla söyleyebiliyorlar ama aynı rahatlıkla söyleyemeyecekleri aynı durumun bir başka boyutu var; anı şeyi bir yerlerde çok daha güçlü birileri de kimi Türkiyenin yeni lideri olarak öne çıkarabilecekleri için söylüyordur...

Mesala Mustafa Topaloğlu ya da Recep İvedik öne sürülse onların da %50-60 oy alacağından kuşku duymuyorum..Bütün mesele Taraf çevresindekiler gibileri toplayıp, bir kampanya başlatmak..Hepsi bu..

Ama dediğin gibi asıl soru, bir insan evladı bütün bu malum gerçekleri biliyor olmasına rağmen, nasıl bilmiyormuş gibi davranabilir
Son Düzenleme: 03 Eyl 2011 19:41 Düzenleyen onder.

Cvp: Mehmet Metiner 03 Eyl 2011 20:48 #3340

• Murat
  • Yönetici
  • Gönderiler: 415
Sakallı, son soruya cevabı bir külliyatla vermişti.
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.33 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89
mehmet özgür 68