Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Onuncu Boyut (Tek Bir Nokta) Olabilir mi?
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Onuncu Boyut (Tek Bir Nokta) Olabilir mi?

Onuncu Boyut (Tek Bir Nokta) Olabilir mi? 31 Ağu 2011 01:40 #3328

• Gökhan
  • Torun
  • Gönderiler: 12
Dünyayı 3 Boyutlu anlamayı ve üzerinde adam gibi yaşamayı dahi beceremeyenlerin sağlam bir çoğunluğa ulaştığı şu günümüzde 10. Boyut`un tartışmaya açılıyor olması, dünya üzerinde halen „insan gibi insan türünde“ yaşam formlarının var olduğunun ve halen gerçeğe ulaşma adına bilimsel ve akılcı yöntemlerin uygulanabileceğinin bir göstergesidir düşüncesindeyim.

Çok fazla televizyon kanalı açıldığının, her tarafa cep/tv baz istasyonları kurulduğunun ve hakimiyetin şekil verebilen bir medya tekelinde olduğunun sizin farkında olduğunuz kadar ben de farkındayım ama gelin şu elektromanyetik dalga soğurma işlemini biraz da insanlık ve bilim adına yapalım. Bu yöntemin sisteme kısa devre yaptırmanın en sağlam yollarından birisi olabileceğine inanıyorum. Aşağıya tartışmaya açmak istediğim videoyu (Imagining the Tenth Dimension) ekliyorum. „Boşuna dirsek çürütmedik“ diyebilme adına yardımlarınızı ve yorumlarınızı beklerim.

Şu kullanıcılar Teşekkür etti: hasever

Cvp: Onuncu Boyut (Tek Bir Nokta) Olabilir mi? 31 Ağu 2011 09:19 #3330

• hasever
  • Yönetici
  • Gönderiler: 290
Gökhan,

Bu meselede çok sağlam bir talebe olabilirim. Önce öğrenim, sonra, belki, fikir beyanında bulunabilirim. "Also" Hocam, dinliyorum
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.26 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89
mehmet özgür 68