Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Bağış amaçlı Anti-Rasyonalist ve Neo-Fütürist Empresyonizm caiz midir?
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Bağış amaçlı Anti-Rasyonalist ve Neo-Fütürist Empresyonizm caiz midir?

Bağış amaçlı Anti-Rasyonalist ve Neo-Fütürist Empresyonizm caiz midir? 14 Ağu 2011 12:43 #3286

• Gökhan
  • Torun
  • Gönderiler: 12
„Bağış amaçlı Anti-Rasyonalist ve Neo-Fütürist Empresyonizm caiz midir?“ sorusuna, Deniz Feneri Derneği`nin bu ramazan için hazırladığı web sitesindeki „Bayram Harçlığı“ başlığı altında yayınlanan fotoğrafa hep beraber bakarak bir cevap arayabiliriz düşüncesindeyim.

Attachment 2.jpg not found

Link: http://ramazan.denizfeneri.org.tr/bayram-harcligi.asp

Cvp: Bağış amaçlı Anti-Rasyonalist ve Neo-Fütürist Empresyonizm caiz midir? 29 Ağu 2011 14:26 #3321

• Gökhan
  • Torun
  • Gönderiler: 12
Deniz Feneri Derneği`nin 2011 Ramazanı için hazırladığı „Bayram Harçlığı“ konulu çalışmasını, „bakarsın bir ara lazım olur“ hassasiyetiyle -yazıları dahil olmak üzere- bir kez daha siteye ekliyor ve Ramazan bitmeden tekrar ve son bir defa daha sormak istiyorum: BU YAPILAN CAİZ MİDİR?

Aufzeichnen-2.JPG

Bayramda yetim ve öksüzleri unutmayın. Bayram harçlıklarını siz verin.

Bu bayram, Deniz Feneri aracılığıyla bayramların vazgeçilmez geleneği olan "Bayram Harçlığı"nı hayatında belki hiç harçlık almamış, bayramlarda hep boynu bükük kalmış yetim ve öksüzlere ulaştırabilir, onların bayramlarına yeni bir heyecan katabilirsiniz.

Deniz Feneri bu bayram 1.000 yetim ve öksüz çocuğa bayram harçlığı verecek.

Küçük bir yardım ile yetim ve öksüzlerin yüzlerinin gülmesini sağlamak sizin elinizde.

Bir çocuk için bayram harçlığı 50 TL
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.34 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89