Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Kayıp Zamanın İzinde - III: Adanalı'ların Tarafı -2
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Kayıp Zamanın İzinde - III: Adanalı'ların Tarafı -2

Kayıp Zamanın İzinde - III: Adanalı'ların Tarafı -2 31 Tem 2011 15:25 #3227

• hasever
  • Yönetici
  • Gönderiler: 290
Gün boyu rüya mı gördüm? Yoksa okuduğum bir başka şey miydi? Yazı yayından kaldırılmış galiba ama ben yorumumu yapayım.

Önder,

Girişi, "niyetiniz ciddiyse konuşalım" tarzında sıkı tutmuş; sonlara doğru "madem niyet ciddi, bu da benden olsun" türünde bal-kaymak yapmışsın. Çok sevdim, çok beğendim. Bu vesileyle "Girizgah" ve "1"i de okumuş oldum. Sahaflarda, unutulmuş hikaye ve terk edilmiş samimiyetlerle dolu, sarı yapraklı, yaprak uçları sararmış, suyu çekilmiş selilözün sertliğinde, jilet yapraklı kitaplar olurdu; o hesap.

Niye kaldırdın?
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: onder, AliOsman

Cvp: Kayıp Zamanın İzinde - III: Adanalı'ların Tarafı -2 31 Tem 2011 16:28 #3228

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Yaw ne zaman gördün de ne zaman okudun? Yayında kaldığı 2-3 saat boyunca görmüş olman saat farkı nedeniyle çok zor..

Ne bileyim sonrada okuyunca beğenmedim; sonlarına doğru sıkıldım, ayaklarımı sürüye süre yazdım..Sonra şimdilik dursun ileride yeniden heves gelirse devam ederim dedim..

Özenerek yazmak çok zor iş..Bir de sigara belası tekrar başımda olunca yazarken çok sigra içiyorum..Tekrar bırakayım, rahat rahat yazarım o zaman..

Cvp: Kayıp Zamanın İzinde - III: Adanalı'ların Tarafı -2 31 Tem 2011 16:39 #3229

• hasever
  • Yönetici
  • Gönderiler: 290
Gün boyu cepte (offline) peyder pey okudum. Dönünce yorumu yazarım demiştim ki baktım yok. Önce "eskileri" okudum, yeniyle karıştırdım sandım. Sonra sağ olsun google teyze, endekslemiş; orada da görünce, tamam dedim, bu kaldırdı; kesin.

Dediğim gibi. Bence çok güzel yazılmış. özellikle sonlara doğu çok tatlanmış. Eğer yazma becerime güveniyorsan, kıvam tamamdır derim. Onun daha düzeltilecek bir tarafı yok. Varsa bir "wabi-sabi" senin değil Adana, Denizli/Narlıca'nın suçu.

Ha bu arada, bana da küçükken "koca kafa" derlerdi. Lakap değildi ama kullanılırdı...
Son Düzenleme: 31 Tem 2011 16:40 Düzenleyen hasever.

Cvp: Kayıp Zamanın İzinde - III: Adanalı'ların Tarafı -2 31 Tem 2011 16:53 #3230

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Eeh madem öyle nazlanmaya, cilvelenmye gerek yok..Koyayım yeniden..Ha bu arada "Koca Kafa" benim için de lakap olarak değil de daha çok bir hitap şekli gibi kullanılırdı..

Demek iki koca kafayız ha..iyiymiş..
Son Düzenleme: 31 Tem 2011 16:57 Düzenleyen onder.
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.35 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89
mehmet özgür 68