Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Amy Winehouse
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Amy Winehouse

Amy Winehouse 27 Tem 2011 05:50 #3211

• hasever
  • Yönetici
  • Gönderiler: 290
Kız öldü.

Göz göre göre, bağıra çağıra, acı çeke çeke, öldü gitti...

Sesinden ziyade gazete ve internete düşen küfelik fotoğraflarından tanıdım. O çaresiz fotoğrafların arkasında gizlenen yapımcı ve menejerleri düşündükçe öfkeden kuduruyorum. Vallahi üzüldüm. Biliyorum, biz hiçbir zaman Winehouse'un umurunda olmadık ama olabilirdik. Kurt Cobain için, Leonhard Cohen ne demişti, "Keşke bizim kulübe gelseydi. Böyle bir şey yapmazdı." Keşke bizim bir kulübümüz olsaydı da o kızcağızı alabilseydik, eminim, nereye koyacağını bilemediği asiliği ve taşa çaldığı hayatından çok daha büyük ve güzel pırıltılar alabilirdik...

Siz Hangi Testinin Yolusunuz / Ali Şimşek

Attachment Winehouse.jpg not found

Son Düzenleme: 27 Tem 2011 08:49 Düzenleyen hasever.
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: onder, guclu

Cvp: Amy Winehouse 27 Tem 2011 09:48 #3213

• guclu
  • Hatip
  • Gönderiler: 345
Dün akşam CNN Türk'te konu hakkında bir tartışma programı vardı. Genç, eli yüzü düzgün ve iki lafı biraraya getirebilen bir kadın katılımcı "Amy'nin ölümü de yaşamında kurduğu imajla çok uyumlu oldu, çok tutarlıydı kendi içinde. Bazılarına ölmek yakışır, Amy'ye de yakıştı" anlamına gelecek şeyler söyledi. Ben küfrederek zap yaptım ve "Sen hiç hayatında öldün mü salak!" dedim. Şuursuzluk bambaşkaymış...
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: AliOsman

Cvp: Amy Winehouse 27 Tem 2011 10:21 #3214

• hasever
  • Yönetici
Ne güzel söylemişsin. Allah bilir, hatunun tırnağı taşa gelse kıyameti koparır. Maalesef böyle bir "salaklık" durumu var, kıyısından bize de çarpar ya şimdi kendimizi karıştırmayalım. "Ölüm yakışırmış" ha, salak, oyun sanıyorlar. Dediğin gibi "kaç kere öldün de biliyon?"
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: AliOsman

Cvp: Amy Winehouse 28 Tem 2011 08:33 #3215

• hasever
  • Yönetici
Bianet'te Füsun Çiçekoğlu,
İyi ki çekip gitti, kendini daha fazla kandırmadı bu berbat hayatta Amy. Bu kara kalabalıktan uzaklaştı, beceremediği hayatı hayatın ve ölümün beceriklilerine, yaşatmayı bilmeyen çokbilmişlere bırakıp gitti iyi ki.
Layık olduğu yerde, yıldızlarda şarkı söylüyordur şimdi.
diyerek yazısını bitirmiş.

Öyle değil Füsun Hanım, inanın bana öyle değil. Kurduğunuz ve gösterdiğiniz cümle hassasiyete saygısızlık etmek istemem ama böyle değil. Sanki torbanın altını değil de ağzını bağlamış gibi olmuşsunuz. Bütün cümleler akıp gitmiş.

"iyi ki çekip gitmişse" bunda teselli değil, suçluluk aramamız lazım. "Kurbağa boku" bile edemeyenlerin yüzünden bir "yıldız" kaymışsa; bize özür dilemek düşer. Bir manası var mıdır bilmem; lakin kifayetsizdir bilirim. "Amy, sen bizi hiç tasa etmedin biliyoruz; çünkü sen başkalarının para, kar, iktidar, pazar hırsına tasa edildin. Gittiysen, seni koruyamadıysak; sana, aha bu da bizim istek parçamızdır diyemediysek, şarkı kere pardon", demek düşer diye düşünüyorum.

Yıldızlar, bir tek dünyadan parlar. Ne olur, artık bunu bilelim.
Son Düzenleme: 28 Tem 2011 08:38 Düzenleyen hasever.
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: AliOsman, Murat

Cvp: Amy Winehouse 29 Tem 2011 05:32 #3217

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Frank Zappa'nin prostat kanseri olduğu ortaya çıktığında geri zekalının teki "Benim bidiğim Frank bu işi hiç takmaz" demiş..Zappa da "Ulan geri zekalı ölüyorum burda" şeklinde cevap vermiş..

Leş kargaları..
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: hasever
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.36 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290