Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Eurovizyon
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Eurovizyon

Eurovizyon 11 May 2011 04:32 #3148

• hasever
  • Yönetici
  • Gönderiler: 290
"Türkiye'de Rock'ın Eurovizyon Süsü Verilmiş Katli" başlıklı bir yazı yazmayı gündemime almıştım fakat "var mıydı ki?" sorusunu aşamadığım için yazamadım. Aslında son bir kaç Eurovizyona katılmış "gruplar" üzerinden (sahadan) birimiz bizi bilgilendirse ne güzel olur. Mesela Yüksek Sadakat, Manga, Mor ve Ötesi.

Bilmezler mi ki orası çoluk çocuk için düşünülmüş bir yer, gidip kime ne müzik yapacaksın. Yüksek Sadakat'it fotoğrafına bakın: "Ya Hocam, altı üstü Eurovizyon, bu kadar kasmaya ne luzüm; kalıbının müziğini yapsanız ya" fala filan...

Attachment yuksek-sadakat.jpg not found

Son Düzenleme: 11 May 2011 04:35 Düzenleyen hasever.

Cvp: Eurovizyon 11 May 2011 05:33 #3149

• AliOsman
  • Hatip
  • Gönderiler: 522
Hasan,

Örovizyon Şarkı yarışmasını takip ederim ama fazla önemsemem. Hemen her siyasi fırsatı (tam pragmatik anlamında değil ama tümden de red etmez) kullanma eğilimim olduğum için son yıllarda neredeyse düzenli olabilecek bir şekilde Yunanistan ve Ermenistan için sms attım.

Bildiğin üzere çokuluslu bir şirkette çalışıyorum. Acayip şeyleri takip eden insanlara şahit oldum. Dünya Judo Şampiyonasında bilmem hangi kiloda bir Türk birinci olmuş. Eleman bana tebrik mesajı atıyor. Haaa oluyorsun haliyle.

Örovizyon'da aynı şekilde... Ertesi günlerde şirkette yok sizin şarkınız daha iyiydi de hak ettiği puanı alamadı, hayır efendim siziki de çok iyiydi falan... Yani deme o ki izlenebilirlik oranı nedir bilmem ama bir grup psikopat kesin izliyor, onu biliyorum...

Ha Yüksek Sadakat'ın bu kadar kasmasını gerektiren bir şey var mı ondan pek emin değilim.

Cvp: Eurovizyon 11 May 2011 11:09 #3150

• hasever
  • Yönetici
  • Gönderiler: 290
"Buradan bakarak doğuda neler yaşandığını anlayamayız" diyen Kürt kızının pozu. (Radikal'in haberi)

Attachment fft5_mf718440.Jpeg not found

Demek ki neymiş, böyle bakacakmışız; bir denesem mi!
Son Düzenleme: 11 May 2011 11:27 Düzenleyen hasever.
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.31 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89
mehmet özgür 68