Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Ben sana hayran sen cama tırman!
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Ben sana hayran sen cama tırman!

Ben sana hayran sen cama tırman! 17 Şub 2011 08:03 #3107

• hasever
  • Yönetici
  • Gönderiler: 290
Radikal'in başlığını atan beyinle, diğerinin beyni ne kadar da bir birine benziyor. Bakar mısınız "yandı" diyor! Yani, yani mesele söylenen şeyde değil, takip edilmede. Nasıl söyleyeyim, insan "yandı"yı niçin kullanır? Ya ne bilim, yakan top oynarken sana top değer, yanarsın. Ya da bilgisayar oyununda üçüncü hakkını da kaybeder, yanarsın. Yahu bu ilkelliğin yanması mı olur!!!

Attachment yandi-radikal-16.02.2011.gif not found

Son Düzenleme: 17 Şub 2011 08:05 Düzenleyen hasever.

Cvp: Ben sana hayran sen cama tırman! 17 Şub 2011 08:26 #3109

• AliOsman
  • Hatip
  • Gönderiler: 522
Konu ile ilgili Facebook'ta bugün şunu paylaştım :

Prof. Dr. Orhan Çeker, "Eğer kadın tahrik edici davrandıysa dekolte şekilde sokağa çıktıysa erkek sarkıntılık ettiyse suç ortaktır diyorum" dedi. Mehmet Akif Ersoy'un lafı aklıma geldi : Bu kadar cahillik ancak tedrisatla (eğitimle) olur.

İslamcıların en eğitimlisinden böyle bir lafı duymak, bende, gelecek ile ilgili çok ciddi bir panik duygusu yarattı. Lakin şunu da söylemek isterim : Bu lokmayı tahmin ettiğiniz kadar kolay yutamazsınız ! Sabırlar test ediliyor. Testin sonucu can sıkabilir. Dikkat : Bu ülkede papuç tahmininizden daha çok pahalı...

Cvp: Ben sana hayran sen cama tırman! 17 Şub 2011 08:35 #3110

• hasever
  • Yönetici
  • Gönderiler: 290
İslamcıların en eğitimlisinden böyle bir lafı duymak, bende, gelecek ile ilgili çok ciddi bir panik duygusu yarattı.

Ali Osman,

Bu da bende panik duygusu yarattı. O ideoloji değil mi ki kadını dünyadan kopardı! Bence, böyle bir cümlenin kurulmuş olmasında şaşacak bir şey yok. Vatandaş çoğu insanın "arka bahçesindeki ağacın" dalını gösterdi; bilerek mi bilmeyerek mi, bilemiyorum. Ama bu adamın yalnız olmadığı aşikar. Bakar mısın bunu eleştirdiğini düşünen radikal editörü bile o fikirde... Ali Osman, bu iş çok ciddi ve köklü bir iş. Ve sanırım gün be gün bir hesaplaşmaya gidiyoruz...

Cvp: Ben sana hayran sen cama tırman! 17 Şub 2011 08:43 #3112

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Sabırlar test ediliyor lafı bence durumu çok iyi özetliyor..

Böyle zaman zaman yoklama çekiyorlar, hani aşçı fırındaki hindiyi kıamına gelmiş diye yoklar ya..

Hazır değilse demokrasi, özgürlükler, derbecilere karşı mücadele vs ile pişirmeye devam ediyorlar..Bir sonraki teste kadar..

Kesin bir hesaplaşmaya doğru gidiyoruz..Haziran seçimleri için çok endişeliyim..Büyük farkla kazanırlarsa artık geri dönüşü olmayan eşik aşılır gibi geliyor bana..Gerçi biraz da rahatlarım..Ne yapalım bu halk bunu istiyormuş, "Her halk layık olduğu gibi yönetilir" sonuçta..

Referandum'un kaybedilmesi çok kötü oldu çok..Yerel seçimlerde ciddi oy kaybetmişlerdi ama referandum sayesinde toparladılar..

Cvp: Ben sana hayran sen cama tırman! 17 Şub 2011 09:07 #3113

• AliOsman
  • Hatip
  • Gönderiler: 522
Önder, bence durum biraz daha farklı. 42% Hayır çıktı. Yani bu çoluğu çocuğu ile 31,5 milyon insan ediyor. Bu rakamın tamamı kemik değil elbet ama 58% nin de tamamı kemik değil. Militan oranlarına bakıldığında, iktidarın yüzer-gezer oyları aldığı düşünüldüğünde- birbirinden çok da farklı değil. Yani ordunun evcilleştirilmesi ve polisin ezelden milliyetçi-muhafazakar ( Pol-Der'i unutmadan) olması, sivil laik direnişe karşı islamcı sivil+silahlı güçler dengesizliğini yaratıyor.

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim : Laiklik adına tek silahlı gücün PKK olduğunu düşünüyorum. Hadi biraz uç örnek vereyim. İşler kızıştığında PKK'dan nefret eden CHPliler, PKKlı mahhallelere ya da kurumsal kimliğe sığınmak için PKK'nın kapısını çalabilirler.

Papuç pahalı derken kastım biraz da bunlardı. Yani 'elegeçirme ' olarak nitelendirdiğin olay o kadar da kolay olmaz. Direneceğiz Hacı...
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: hasever
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.32 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89