Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Altyazılar
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Altyazılar

Altyazılar 07 Şub 2011 21:38 #3092

• hasever
  • Yönetici
  • Gönderiler: 290
Arkadaşlar,

Yasal bir mani yoksa Download bölümüne elimizdeki filmlerin "Altyazı"larını koyalım derim. Bir iki tane, örnek mahiyetinde, ekledim. Site trafiğini arttıracağını düşünüyorum. Ne dersiniz?
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: AliOsman, Murat, kankardeş

Cvp: Altyazılar 09 Şub 2011 07:15 #3096

• hasever
  • Yönetici
Sevgili Arkadaşlar,

Altyazı yükleme ve indirme modülü kurulmuş bulunuyor. İndirmek için üst menüdeki Altyazılar'a tıklamanız yeterli; yüklemek için ise üye girişi yapmak gerekiyor. Yükleme sekmesi görünmesi açısından, şimdilik, üye menüsünün en üstünde duruyor. Elimizdeki Altyazıları yüklemeyi unutmayalım, bunun siteye bir trafik getireceğini düşünüyorum. Görüş, öneri ve katkılarınızı bekliyoruz. Kolay gelsin.
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: onder, AliOsman, Murat

Cvp: Altyazılar 09 Şub 2011 09:33 #3097

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Eline sağlık Hasan, iyi olmuş..Ancak menü yeri bağlamı kaybetmiş sanki..Sinema menüsünün bir alt menüsü olarak konsa bence daha iyi olurdu..Bu phoca'nın bir "En Son Girdiler" diye bir modülü de vardı diye hatırlıyorum..O da Sinema bölümüne Son Altyazılar başlığıyla konabilir..

Ben bu download eklentilerine bakmıştım..DocMan adlı olanı sanki daha çok kabul görüyor gibi gelmişti bana..Neyse çok farketmez..
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: AliOsman, hasever

Cvp: Altyazılar 09 Şub 2011 09:36 #3098

• hasever
  • Yönetici
Önder,

Hakikaten... Sinema bölümüne niye almamışım ki! Yeri orası.

En kısa sürede oraya alayım.

Eyvallah.
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: AliOsman

Cvp: Altyazılar 11 Şub 2011 08:50 #3100

• Murat
  • Yönetici
  • Gönderiler: 415
Arkadaşlar,

Son bir kaç yıldır nette bayağı bir altyazı aramış biri olarak fps değerinin altyazılar için önemli olduğunu öğrendim. Altyazıları yüklerken fps değerlerini ve cd sayılarını da girebilir miyiz? Henüz denemedim ama ben öyle yapmaya çalışacağım.
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: AliOsman

Cvp: Altyazılar 11 Şub 2011 09:22 #3101

• hasever
  • Yönetici
Doğru, senkronize işi için o değerlerin bir birini tutması lazım da, sanırım, Önder'in tavsiye ettiği oynatıcı bu senkronize işini otomatik yapabiliyor; yani alt yazıyı yükleyelim, elde materyal olsun gerisi kolay. Tabii bu bilgiyle birlikte yüklersek ayrı bir güzel olur.

Kolay gelsin
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.36 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89