Kötü Haber Hasan;
Az önce, RTE'nin kendi sadık kulu A.Altan'ı dava etmesi üzerine bir forum başlığı açayım dedim. Yazmaya başladım, derken adamın dava konusu yazısını linkleyeyim dedim..Ahh bir de ne göreyim, bizim mesaj yazma formundan metin editörü kaybolmuş; hani temel metin formatlama tuşları var ya onlar..Sağa yanaştır, sola yanaştır, Bold yap, italik yap, link ekles özellikleri.
Tabii konu önemli olunca küçük bir araştırma yaptım, sözkonusu durumun Javascript çelişmesinden olduğunu anladım..Yani bizim forum programı Kunena'nın Java kütüphanesi ile birşeyler çatışıyor olmalıymış..Ama forum sayfasında Kunena'dan başka herhangi bir modül, plugin vs yok ki..Tarayıcıdan sayfa kaynak koduna baktım..En sonda ne göreyim, Wibiya da bir Javascript yüklüyormuş..
Yani anlayacağın ya Forum'un editör tuşlarından vageçeceğiz ya da Wibiya'dan..Ne dersin?
Ben, Wibiya gibi external eklentilerden çekiniyorum..Sitenin Core Joomla sisteminin dışına bir takım bağlantılar yapıyor, kimbilir neler aktarılıyor..Dikkat edersen, bizim site yükleniyor, herşey görülyor ama Wibiya hala kendi merkezine bağlanmaya çalışıyor..Tarayıcının sol alt köşesindeki yükleme statüsüne bakarsan farkedebilirsin..Takılıp kalıyor..