Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Wibi'ya eklentisi
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Wibi'ya eklentisi

Wibi'ya eklentisi 16 Oca 2011 09:17 #3043

• hasever
  • Yönetici
  • Gönderiler: 290
Sitenin altına gelecek şekilde tasarlanmış olan wibi'ya eklentisini antagonistik düşünce sitesinde gördüm; iyiymiş deyip kurdum ama rss ve son değişiklikler için gereken adreslerimizi bilemediğimdem giremedim Bir de facebook sayfa id'si istedi. Ali Osman, bir ara E-Hayalet için açtığını söylemiştin, o işi bir güncelleyelim mi?

Ayrıca, eklenti hakkında ne düşünüyorsanız yazın, kaldıraalım mı bırakalım mı. En azından oradaki Paylaş sayesinde her sayfayı, haberi, yorumu paylaşma olanağımız var...

Cvp: Wibi'ya eklentisi 16 Oca 2011 09:25 #3044

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Jreviews eklentisi Facebook'a bağlıç..Ordan alabilirsin Facebook ayarlarını..JReviews-Configuration Settings-Community kısmına gidersen FB otomasyonu için gereken ayarları bulabilirsin..JomSocial Ayarlarında da var..

Fikir iyi de bu özelliği kim kullanacak? Neyse dursun belki ileride kullanan olur..

Cvp: Wibi'ya eklentisi 16 Oca 2011 10:26 #3045

• hasever
  • Yönetici
Önder,

1000. gönderin olmuş...

Cvp: Wibi'ya eklentisi 16 Oca 2011 19:34 #3046

• onder
  • Yönetici
Nasip öyle bir mesaja imiş..Farketseydim daha anlamlı bir konuya saklardım..

Cvp: Wibi'ya eklentisi 16 Oca 2011 20:32 #3047

• hasever
  • Yönetici
Bu da 1001. ( Tamam kabul ediyorum, ben kıcığım )

Cvp: Wibi'ya eklentisi 17 Oca 2011 04:07 #3049

• onder
  • Yönetici
Aha bu da 1002'i..Bakalım buna be bulacaksın..Biline hiçbir insan uygarlığından 1002'nin bir önemi yoktur, en azından benim haberdar olduklarım arasında..

Sen benim mesajları sayacağına kendininkileri say; her mesajıma karşı 10'dan fazla yazman lazım yetişmen için.
Son Düzenleme: 17 Oca 2011 04:09 Düzenleyen onder.

Cvp: Wibi'ya eklentisi 17 Oca 2011 10:43 #3051

• hasever
  • Yönetici
Doğru... Ben de bilmiyorum lakin 1001 ve 1'den müteşekkil bir sayının manasız olması da ayrı bir mana... Neyse, mevzuyu, zılgıt yemeden kapatayım. Yazmam gereken daha çoook şey var!

Cvp: Wibi'ya eklentisi 18 Oca 2011 06:13 #3052

• onder
  • Yönetici
Kötü Haber Hasan;

Az önce, RTE'nin kendi sadık kulu A.Altan'ı dava etmesi üzerine bir forum başlığı açayım dedim. Yazmaya başladım, derken adamın dava konusu yazısını linkleyeyim dedim..Ahh bir de ne göreyim, bizim mesaj yazma formundan metin editörü kaybolmuş; hani temel metin formatlama tuşları var ya onlar..Sağa yanaştır, sola yanaştır, Bold yap, italik yap, link ekles özellikleri.

Tabii konu önemli olunca küçük bir araştırma yaptım, sözkonusu durumun Javascript çelişmesinden olduğunu anladım..Yani bizim forum programı Kunena'nın Java kütüphanesi ile birşeyler çatışıyor olmalıymış..Ama forum sayfasında Kunena'dan başka herhangi bir modül, plugin vs yok ki..Tarayıcıdan sayfa kaynak koduna baktım..En sonda ne göreyim, Wibiya da bir Javascript yüklüyormuş..

Yani anlayacağın ya Forum'un editör tuşlarından vageçeceğiz ya da Wibiya'dan..Ne dersin?

Ben, Wibiya gibi external eklentilerden çekiniyorum..Sitenin Core Joomla sisteminin dışına bir takım bağlantılar yapıyor, kimbilir neler aktarılıyor..Dikkat edersen, bizim site yükleniyor, herşey görülyor ama Wibiya hala kendi merkezine bağlanmaya çalışıyor..Tarayıcının sol alt köşesindeki yükleme statüsüne bakarsan farkedebilirsin..Takılıp kalıyor..

Cvp: Wibi'ya eklentisi 18 Oca 2011 06:19 #3053

• hasever
  • Yönetici
Tabii ki aslımıza sadık kalacağız... Aslında bu tür eklentiler biraz da "acemi işi" "ciciler". Hani belki bir atraksiyon olur umuduyla yapmıştım... Henüz tuz ekmek hakkı doğmamışken ayrılalım...

Cvp: Wibi'ya eklentisi 18 Oca 2011 06:35 #3054

• hasever
  • Yönetici
Tamam, kaldırdım. Zaten "gerçek" online sayısını verip moral bozuyordu
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.52 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415