Sırrı Süreyya Önder, Nihat Sargın ile ilgili olan yazısını (Ağaçlar ayakta ölür, Radikal, 18 Kasım 2010) şu notla bitirmiş: "Ona son bir selam vermek isterseniz, cuma günü öğle namazında Kızıltoprak Zühtü Paşa Camii’ne gidebilirsiniz."
Buna bir anlam vermekte gerçekten zorlanıyorum. Madem her fani gibi en sonunda musalla taşına yatacağız, niye bu kadar "çile" çekiyoruz ki! Bu bir çelişki, bu bir tutarsızlık değil midir? "Ey cemaati müslim, bu faniyi nasıl bilirdiniz?" sorusuna "komünist" demek bir "saçmalık" değil midir?
Yediğimiz gol sayısı azmış gibi, her maçımızda, bir "garanti" son dakika gölü mü yiyeceğiz!
Ek 1:
Yine dün (18 Kasım 2010), Radikal gazetesinde "geliyoo.com" ile ilgili bir haber vardı. "Tamamı" Türk, yüz50 mühendisin, geliyoo.com adı altında bir araya gelip, google'a rakip bir arama motoru oluşturduklarını ve sitenin pek yakında yayına başlayacağı haber veriliyordu. Habere bir hayli takıldım, hatta buraya, foruma, yazmaya bile kalkıştım ama son anda vazgeçtim. Bugün (19.11.2010) Radikal şu başlık altında bir haber verdi:"itiraf ediyoruz: kandırıldık" İtiraf güzel kaleme alınmış yalnız, bence, esas meseleye dokunulmamış. Soruyorum, sahi bu habere niye atladınız?
Ek 2
Fatih Altay'lı
gazeteci mesleğini bırakmak istiyormuş.