Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Arkadaşımız Erkan'ın Büyük Başarısı
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Arkadaşımız Erkan'ın Büyük Başarısı

Arkadaşımız Erkan'ın Büyük Başarısı 22 May 2010 17:42 #2882

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Genç arkadaşımız Erkan Semin, nam-ı diğer Kankardeş, yaklaşık yüz bin kişinin katıldığı "Ata'ya Mektuplar" yarışmasında birinci olmuştur. Kendisini yürekten kutlarım. Birincilik ödülü olarak Yunanistan'a bir seyahat kazanmış.

Postmodern liberalizmin, Aydınlanmanın değerlerini bize unutturup kadim gerici, sakallı yobazları bize özgürleşme projesinin failiymiş gibi kakalamaya çalıştığı şu karanlık, kimlik politikaları çağında, Erkan'ın başarısına burun kıvıracaklar olacaklardır. Ancak ben kendi adıma, liboşlara inat, insanlığın evrensel projesi Aydınlanmanın Türkiye'deki öncüsü "Ata"mıza her zamankinden daha fazla dört elle sarılmamız gerektiğini düşünüyorum.

Yaklaşık 1.5 milyarlık İslam coğrafyasında, alçakca ihanete uğratılmasına rağmen Aydınlanma projesini uygulamaya sokmuş ve sonucunda bugün dünya üzerinde herhangi yabancı birinin yaşamak isteyebileceği ve demokrasiyi iyi kötü işletebilen yegane İslam ülkesi olmamızı sağlamış büyük Atatürk'e karşı bu denli alçak saldırıların yapıldığı bir konjüktürde Erkan'ın bu başarısı daha da büyük bir anlam kazanıyor.

Seni Yürekten Kutlarım Erkan.

Cvp:Arkadaşımız Erkan'ın Büyük Başarısı 24 May 2010 06:30 #2883

• Murat
  • Yönetici
  • Gönderiler: 415
Erkan'ı ben de tebrik ederim. Aslında yasal olarak problem olmazsa mektup burada da yayınlanabilir.

Erkan'a not: Belki ben kaçırdım ama kısa filminin linkini hala vermedin diye hatırlıyorum.

Cvp:Arkadaşımız Erkan'ın Büyük Başarısı 24 May 2010 22:19 #2884

• kankardeş
  • Torun
  • Gönderiler: 18
Önder Abi ve Murat Abi, ikinize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önder Abi sen zaten durumu 4-5 cümlede kendine has stilinle yine çok güzel özetlemişsin ve söze gerek bırakmamışsın. Bu güzel cümlelerinin üzerine ne söylenebilir ki... Murat Abi mektubu paylaşma konusunda ricada bulunmuşsun. Bunu ben de isterim ancak Konak Belediyesi çok kısa bir zaman zarfında dereceye giren mektupları kitaplaştıracak. Ve ben burada yayınlamak yerine sizlere, adreslerinizi alarak kitapları yollamak istiyorum. Kargo kutusunda senin o bahsettiğin belgesel çalışmamızı da koyacağım elbette. Belgeseli internete verememe sebebim şu: Kültür bakanlığından bir destek alma durumumuz var, ayrıca trtnin öğrenci belgesellerine yer verdiği bir programı var, orada yayınlanma durumu var. Önümüzdeki günlerde Trt belgesel kanalında yayınlanma ihtimali doğduğu için internet ortamında paylaşım yapamıyorum. Her ikinize de kitapla birlikte belgeseli de bir cd olarak postalayacağım.

Cvp: Arkadaşımız Erkan'ın Büyük Başarısı 17 Oca 2011 02:25 #3048

• kankardeş
  • Torun
Derslerden dolayı epey zamandır buralara uğrayamdım. Size verdiğim sözü unutmadım. Hemen de yerine getirmek istiyorum. Bahsettiğim belgesel bakanlıktan destek aldı. Yenilenmiş halini adreslerinize yollamak isterim. Ayrıca birinci olan mektubu da yollayacağım elbette. Önder abi ve Murat abi adreslerinizi mesaj olarak bekliyorum. En kısa sürede posta yoluyla ulaştıracağım. Saygılar.
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: Murat

Cvp: Arkadaşımız Erkan'ın Büyük Başarısı 17 Oca 2011 04:11 #3050

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Walla biraz daha görünmesen tekrar tanışmamız gerekecekti ha Erkan..

Ben ABD'de olduğum için filmini bana göndermen zor olur..Korsana düştüğü zaman AVI yapıp yollarsın artık..

Cvp: Arkadaşımız Erkan'ın Büyük Başarısı 23 Şub 2011 09:53 #3124

• Murat
  • Yönetici
  • Gönderiler: 415
Erkan,

Kargo elime ulaştı, çok mutlu oldum, teşekkür ederim. Ancak henüz belgeselini izleme fırsatım olmadı. Malum yerleşme, işleri düzene koyma derken zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyor insan. Belgeseli izleyemedim ama gönderdiğin filmleri de izlemeye başladık aslında. Bugün yarın belgeseli de izlerim. Deli Deli Olma'yı dün akşam izledim, sen de tanıtmışsın zaten. Bir iki satır yazmaya çalışırım.

Kendine iyi bak, görüşmek umuduyla.

Cvp: Arkadaşımız Erkan'ın Büyük Başarısı 25 Şub 2011 16:29 #3125

• kankardeş
  • Torun
Kargonun eline ulaşmasına çok sevindim. Zira kargo yılan hikayesine dönüşmeye başlamıştı. İzmir,Kocaeli ve son olarak Londra:) Bu maceranın mutlu itmesine sevindim Murat Abi. Verdiğim filmler, senin arşivinin yanında devede kulak. Ben yine de sana sevdiğim birkaç filmi yollamak istedim. Londra'da hayat umarım iyi gidiyordur.
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.30 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89
mehmet özgür 68