Genç arkadaşımız Erkan Semin, nam-ı diğer Kankardeş, yaklaşık yüz bin kişinin katıldığı "Ata'ya Mektuplar" yarışmasında birinci olmuştur. Kendisini yürekten kutlarım. Birincilik ödülü olarak Yunanistan'a bir seyahat kazanmış.
Postmodern liberalizmin, Aydınlanmanın değerlerini bize unutturup kadim gerici, sakallı yobazları bize özgürleşme projesinin failiymiş gibi kakalamaya çalıştığı şu karanlık, kimlik politikaları çağında, Erkan'ın başarısına burun kıvıracaklar olacaklardır. Ancak ben kendi adıma, liboşlara inat, insanlığın evrensel projesi Aydınlanmanın Türkiye'deki öncüsü "Ata"mıza her zamankinden daha fazla dört elle sarılmamız gerektiğini düşünüyorum.
Yaklaşık 1.5 milyarlık İslam coğrafyasında, alçakca ihanete uğratılmasına rağmen Aydınlanma projesini uygulamaya sokmuş ve sonucunda bugün dünya üzerinde herhangi yabancı birinin yaşamak isteyebileceği ve demokrasiyi iyi kötü işletebilen yegane İslam ülkesi olmamızı sağlamış büyük Atatürk'e karşı bu denli alçak saldırıların yapıldığı bir konjüktürde Erkan'ın bu başarısı daha da büyük bir anlam kazanıyor.
Seni Yürekten Kutlarım Erkan.