Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

İnsanın Nefret Sigortaları Atar mı?
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: İnsanın Nefret Sigortaları Atar mı?

İnsanın Nefret Sigortaları Atar mı? 23 Nis 2009 11:36 #1888

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Çok sevdiğim South Park'ın bir bölümünde Cartman'ın aklına muzip bir fikir gelir. Öğrencilerin vesikalık resimleri çekilmektedir..Sürekli kapişonu kapalı Kenny'e amuda kalkmış bir haldeyken elbiselerini giymesi ve kapişonun kapamasını söyler. Böylece yüzünün yerinde poposu görünür. Bu şekilde vesikalığı çekilir..Sonra yüz olarak poponun göründüğü bu resimi, yerel fabrikada üretilen süt kartonlarının üzerine kayıp çocuk ilanı olarak bastırmaya götürür..Fabrika Halkla İlişkiler uzmanı inanır ve popolu resmi basar..Tabi popolu süt kutuları raflarda yerini aldıkça Cartman gülmekten yerlere yatar, gülme krizlerine girer.

Lakin konuştukça os*rma sesleri çıkaran yüzlerinin olması gereken yerde popoları, popoları olması gereken yerde yüzleri olan bir çift gerçekten de varmış. Yüz milyonda bir görülen bilmem ne hastalığının kurbanlarıdırlar ve gerçekten de yıllar önce aynı "sendromu" taşıyan bebekleri kaybolmuştur..Süt kutusundaki Kenny'in resmini görünce yıllar önce kaybolan oğullarını sonunda bulduklarını sanırlar. Ve ilanı takip edip, Cartman'ın adresini bulurlar ve kapısına dayanıp zile basarlar; karşısında popo yüzlü çifti görünce Cartman susup kalır..Hiçbir tepki veremez..Daha sonraki günlerde gülme yeteneğini kaybettiğini farkeder..Normalde kendini çok güldüren olaylara gülemez olur..Düşünür niye böyle oldu diye..Sonra der ki; "Karşısında g*t yüzlü birini görmek bir insanın başına gelebilecek en komik şeydir, bu o kadar aşırı komikti ki, gülme sigortalarım aşırı yüklendi ve attı.. O yüzden artık hiçbirşey komik gelmiyor, gülemiyorum" der.

Benzer birşey de benim başıma Etyen Mahçupyan'ın "Saylan Güzellemesi" adlı yazısını okuyunca nefret sigortalarım için geldi..O kadar nefret edilesi bir durum ki, nefret sigortalarımı arttırdı, dolayısıyla nefret edemedim..Aman be yuh artık deyip geçtim..

• www.taraf.com.tr/makale/5158.htm

• Bu arada yukarıda bahsi geçen South Park bölümünde g*t suratlı çiftin kayıp çocuğunun
    Ben Affleck olduğunun anlaşıldığını da bir not olarak düşeyim..
    Son Düzenleme: 23 Nis 2009 12:45 Düzenleyen onder.

Cvp:İnsanın Nefret Sigortaları Atar mı? 24 Nis 2009 15:20 #1890

• Murat
    • Yönetici
    • Gönderiler: 415
    Benimkiler atmadı hocam, teller kalınmış, aşırı yükleme oldu. Cuma sabahları "free day" olduğundan kelli normalde güzel olur. Şimdi ben ne yapacağım?

Cvp:İnsanın Nefret Sigortaları Atar mı? 24 Nis 2009 23:37 #1897

• onder
    • Yönetici
    • Gönderiler: 1144
    Sigortalar gerektiği zaman attmazsa malum cihazı yakar hocam..Aman dikkat..

Ancak sözkonusu toplumsal hayattaki nefret sigortası olunca atmaması daha iyi belki. Ölçülü nefret iyidir. Böylece memlekette olup bitenlere ilgi sıcak tutulur, duyarlılık kaybolmaz..

Sigorta atınca "Aman bu ülkeden adam olmaz" mantığıyla boşvermişlik başlıyor belki.

Dün bir haber vardı: Sinan Cemgil'in eşi Şirin Cemgil vefat etmiş. 80 darebesinde içeri alınıp serbest kaldıktan sonra ülkeyi terketmiş ve bir daha da asla dönmemiş ülkesine. Tam 27 yıl.

Onun 27 yıl boyunca hissetmiş olabileceklerini tahmin etmeye çalıştım. Herhalde ülkeden umudu kesmişti, yani onun da sigortası atmıştı belki de

Cvp:İnsanın Nefret Sigortaları Atar mı? 25 Nis 2009 07:19 #1898

• annakarenin
    • Torun
    • Gönderiler: 17
    Son zamanlarda kendimde "borderline" kişilik bozukluğu semptomları tespit edince sigortalarımın atmaması için kolay yolu buldum ben... Nefret katsayımı yükselteceğini tahmin ettiğim yorumları okumuyorum, izlemiyorum. Gördüğüm anda kaçıyorum, kanal değiştiriyorum, kafamı çeviriyorum. Çok rahatladım.. Oh be... Dünya varmış... Biraz dinleneyim, kuş sesi falan dinleyeyim, sonra başlarım yine... Onlar da aynı sığ sularda yüzmeye devam edecekler nasılsa...
    • Sayfa:
    • 1
    Sayfa oluşturulma süresi: 0.27 saniye
    Top Posters Posts
    onder 1144
    AliOsman 522
    Murat 415
    guclu 345
    emrahpolat 315
    hasever 290
    fetekos 89
    mehmet özgür 68