Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

TRT Çizgi Filmde Zaman Gazetesi Reklamı Yapıyor
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: TRT Çizgi Filmde Zaman Gazetesi Reklamı Yapıyor

TRT Çizgi Filmde Zaman Gazetesi Reklamı Yapıyor 16 Oca 2009 22:05 #1385

• guclu
  • Hatip
  • Gönderiler: 345
Sonunda bu da oldu. TRT'nin geçenlerde açtığı çocuk kanalı TRT Çocuk'ta gösterilen bir çizgi filmin kahramanı olan ayı, aleni olarak Zaman Gazetesi okuyormuş. Ayrıntılar şu linkte:

www.hurriyet.com.tr/yazarlar/10787042.as...=61&hid=10791805

Hala bu hükümeti demokrasi, sivillik falan ayağına destekleyen "solculara" söylenebilecek hiçbir laf kaldı mı?

Cvp:TRT Çizgi Filmde Zaman Gazetesi Reklamı Yapıyor 19 Oca 2009 16:40 #1386

• guclu
  • Hatip
Semercioğlu ters köşeye yatmış meğer. Haber doğru değilmiş. Özür diliyormuş. O'nun yazdığına güvenip burada yayınladığımız için aşağıdaki linki de koymak farz oldu:

www.hurriyet.com.tr/yazarlar/10803664.asp?yazarid=105

Cvp:TRT Çizgi Filmde Zaman Gazetesi Reklamı Yapıyor 19 Oca 2009 16:59 #1387

• Murat
  • Yönetici
  • Gönderiler: 415
Çocukların öbür dünya, bu dünya mevzularını kavrayabilmeleri veya bir yere koyabilmeleri bildiğim kadarıyla 10-11 yaşlarından sonra mümkün oluyor. Pedagoglar da bu yaşlardan sonra din eğitiminin verilmesini uygun görürler. Bu yaşlardan önce verilecek herhangi bir metafizik kavramının çocukların kafasında nasıl yer işgal edeceğini bilmiyorum ama herhalde pek hayırlı olmaz. Bu yüzden bakıcı arayışlarımız sürerken adaylardan birine çocuğumun önünde namaz kılmanızı istemiyorum deyince yüzü şekilden şekile girmişti. AKP döneminde yayına başlayan TRT Çocuk'u ilk başlarda dikkatle takip etmiştim. Umduğum gibi bir şeyle karşılaşmayınca sevinmiştim açıkçası. Takke düştü, kel göründü demek ki. İstedikleri şeyden, yoldan milim sapmış değiller aslında.

Cvp:TRT Çizgi Filmde Zaman Gazetesi Reklamı Yapıyor 19 Oca 2009 17:38 #1388

• guclu
  • Hatip
Murat hocam, takke "henüz" düşmemiş, böyle bir yayın yokmuş şu an ama çocuk yetiştiren arkadaşların dikkatli olmasında fayda var.

Cvp:TRT Çizgi Filmde Zaman Gazetesi Reklamı Yapıyor 19 Oca 2009 18:44 #1389

• Murat
  • Yönetici
  • Gönderiler: 415
Dediğim gibi TRT Çocuk şu an için ummduğumdan iyi gidiyor. Umarım hep böyle devam eder. Geçen Ali Osman ile konuştuk. Aynı şeyi Tübitak'ın çocuklar için çıkardığı kitaplar için de umuyorum. O kadar kaliteli kitapları o kadar ucuz fiyatla alabiliyorsunuz ki inanılır gibi değil. Fiyatından geçtim içerikleri gerçekten çok iyi. Bilim ve Teknik dergisinde ulvi meselelere daldılar ama henüz çocuk yayınlarına bulaşmadılar. Defne 6 yaşında, şimdiye kadar altı yaşına kadar olan tüm kitapları birlikte okuduk ve faaliyetlerini de yaptık. Ben müthiş zevk alıyorum birlikte o kitapları okurken. Çocuk sahibi tüm arkadaşlara tavsiye ederim. Bir de Meraklı Minik dergisi var. Aylık çıkan bir dergi. Bu dergi de aynı kitaplar gibi çok iyi. Hatta bu ay dergi postada gecikince bizimki beni gazeteciden dergiyi almaya zorluyor. Yine çocukla birlikte yapılabilecek faaliyetler ve günlük yaşamdan bilgiler anlatılıyor. Dediğim gibi henüz buralara bulaşmadılar. Aslında şunu da düşünüyorum. Kitapçıya gidip, çocuğuna Tübitak yayını alıp AKP'ye oy veren var mıdır?

Not: Defne ile deneyimlerimizi forumun ilgili bölümünde tekrar yazarım.
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.31 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89
mehmet özgür 68