Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Alışveriş Bölümü

Alışveriş Bölümü 06 Mar 2008 11:03 #309

• emrahpolat
  • Hatip
  • Gönderiler: 315
Öneriler ve bölümde karşılaşılan her türlü sorun için

Cvp:Alışveriş Bölümü 06 Mar 2008 11:25 #310

• emrahpolat
  • Hatip
  • Gönderiler: 315
Bülent Barın'ın karşılaştığı sorun şu, "A Product with the SKU 1 already exists." yazısı çıkıyormuş. Önder, bence bu bölüm olabildiğince türkçe ve kullanımı kolay olmalı, bülent hocam gibi arkaaşların yaşadıkları sorunlar not edilmeli.

Cvp:Alışveriş Bölümü 06 Mar 2008 18:20 #319

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Emrah,

Bu bölümün çevirisini biz yapmadık. Net'te bulduğum bir çeviriyi kullandım..Sağolsun vatandaş bizi bir yükten kurtamış oldu ama sanırım yeterince özenli çevirmemiş..Bazı bölümleri atlamış.

Çözerim en kısa zamanda

Cvp:Alışveriş Bölümü 08 Mar 2008 00:43 #368

• bulent
  • Torun
  • Gönderiler: 10
sorun cozumlendı yanlız baska arkadaslarında kafası karısa bılır stok karsılıgı aslında urunun kacıncı urun oldugu.ben de bunu stok kabul etdıgımden hep bır yazdıgımdan. sıte bunu bırıncı urun kabul etdıgınden bu urun var dugurusun da bulunuyor bunu cozdukden sonra rahat bır sekılde yukleye bılıyorum

Cvp:Alışveriş Bölümü 08 Mar 2008 00:51 #369

• bulent
  • Torun
benım sorunların ozel de ola bılır bunu genellemeyın bılgısayar da butur seylerde oldukca yenıyım.hatalar genelde benden de kaynaklana bılır bıraz ıng.yeterlı olsa onun ne anlama geldıgını anlasam ben kendımde coze bılırım bazı sorunları.sıtde bırcok seyı kurcalıyorum bırkac gun sonra alısacagım gıbı hersey cok basıt aslında. ornegın burda resım eklerken ok goz at uzerıne gelınce bırcok uyarı kendılıgınden cıkıyor cok ınce bır dusunce bu gıbı seyler kesedınce de cok hos oluyor sevgıyle kalın

Cvp:Alışveriş Bölümü 12 Mar 2008 19:44 #381

• bulent
  • Torun
sevgıler alıs veıs bolumune tam alısmısdım ne oldu.bugun bır arkadas da evde takı uretıyor onunda yaptıklarını yayınlamayı dusunuyordum. kolaygelsın

Cvp:Alışveriş Bölümü 12 Mar 2008 23:23 #382

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
alisveris bolumune birsey olmadi hocam aynen duruyor hatta daha guzel de oldu..artik onsayfada o bolumdeki girdu=iler sergilencek..

menunun yerini degitirdim, Rehber menusu altina aldim..yukaridaki ana menude yer sorunu var..o yuzden bazi seyleri mantiki olarak gruplayip, tek bir menu altina koymam lazim..

neyse sizler alisana kadar alisverisi tekrar one cikarayim
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.34 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89