Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Umut Ernesto
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1
  • 2

BAŞLIK: Umut Ernesto

Umut Ernesto 21 Şub 2008 15:04 #188

• KenanKenan
  • Torun
  • Gönderiler: 18
Umut Ernesto geldi ve yaşamımızın tam da ortasına oturdu. Hadi bakalım nasıl çocuk büyüteceğiz. Belki daha da başa dönüp eşimin hamilelik dönemini, çocuk için basit gerekli hazırlıkları, baba olacağım duyguları ... kaç numara çocuk bezi gerekli? hangi tür doğum? çocuğun gazı nasıl çıkarılır? çocuk ne zaman kucağa alınır, alışır mı? alışmasın diye tensel iletişimden mahrum mu kalalım? soruları şimdilik sorup daha sonra da kendimce cevapları vereceğim.. haydi taze ana-babalar....

Re:Umut Ernesto 22 Şub 2008 10:05 #195

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Kenan Hocam öncelikle tebrikler. Müzmin bekar olarak seni kıskansam mı, yoksa haline üzülsem mi bilmiyorum. Benim de ablamlar geç yaşta çocuk sahibi oldular. Bir kızları oldu. Şimdi 2.5 yaşında Velet resmen kök söktürüyor..Doğru dürüst uyumaz, yemek yemesi problem, yerinde durmaz..Tam bir cadı..Ama sevmeye gelince, sanki zahmeti unutuyor insan..

Bu arada sormadan edemiyeceğim, adında gerçekten, yani resmi olarak Ernesto adı var mı yoksa göbek adı mı? Salak durumunda düşmedim inşallah, bizde böyle güzel bir ismi nüfusa işledilerse şaşarım.

Re:Umut Ernesto 22 Şub 2008 12:10 #196

• KenanKenan
  • Torun
Sevgili Önder,

Hani "ölsem de gam yemem gayrı" denir ya bazan, işte benim yaşadığım durum da bu. Yaşanan zorlulara gelince şikayet ettiğim zorluklar olmadı. Hani diyeceksin daha kaç gün oldu, ama ben olayı hamilelik sürecini de katarak düşünüyorum o yüzden süreç uzun sayılır.

Çocuğumun olmasının en güzel ve ilk akla gelen güzel yanı ve senin de merak ettiğin şey olan isimi vermem oldu. Hayal de olsa umutlarını , özlemlerimi yükleyerek isim verdim ve ilk aklıma gelen isim olan Umut Ernesto yu verdim. Amcası bu isim T.C kimlik üzerinde aynen yazıyor, sen de mutlu olabilirsin.

Re:Umut Ernesto 22 Şub 2008 12:18 #197

• AliOsman
  • Hatip
  • Gönderiler: 522
Kenanım,

Koy Ernesto yiğenimizin fotosunu siteye de alem reenkarnasyon görsün...

Bu arada haziranda bebek bekleyen bir çift olarak her türlü önerilere, tecrübe paylaşımlarına açığız ( Hamilelik, bebek bakımı, alış veriş tiyoları...).

Selamlar,

Re:Umut Ernesto 22 Şub 2008 14:19 #199

• onder
  • Yönetici
Sevgili Kenan valla gercekten sevindim..İlk duydugumda inanamamıştım. AB uyum yasaları mıdır nedir?

Yıllar önce bir adamın mücadelesini hatırlıyorum. Troy'lu Hector hemşerim olur diye çocuğuna mı kendine miydi neydi o adı vermek için mücadele vermişti..

İyi benim de aile içinde kutsal 3'lüyü kurma şansım doğdu demek ki..

Darısı 3 kere benim de başıma olsun ki, Karl Önder, Fred Önder ve İlya Önder şeklinde kutsal üçlüyü kuralım..Önder ikinci adı da megalomanyaklıktan değil rus hesabı..

Re:Umut Ernesto 22 Şub 2008 15:26 #200

• Deniz
  • Torun
  • Gönderiler: 4
Evet eşimin de dediği gibi (kocam ne derse doğru der )Haziran'da bebek bekleyen bir çift olarak Şu anda özellikle de alışveriş tavsiyelerine ihtiyacımız var ve bunu da sizden iyi kimse bilemez. Kendi kendine sorduğun tüm soruların cevaplarını sabırsızlıkla bekliyorum.
Son Düzenleme: 22 Şub 2008 15:29 Düzenleyen Deniz.

Cvp:Re:Umut Ernesto 28 Şub 2008 07:24 #262

• Deniz
  • Torun
  • Gönderiler: 4
Kenan bir yazdın bir daha sesin çıkmadı. Burada heyecanla vereceğin bilgileri bekleyen insanlar olduğunu unutma lütfen.

Cvp:Re:Umut Ernesto 06 Mar 2008 15:58 #316

• KenanKenan
  • Torun
Deniz Merhaba,

Kusura bakma çoktandır yazamadım.. ama mazeretim vardı. hayatımda ilk kez ciddi bir hastalık geçirdim(ciddi derken hastalık çok büyük değil, bademciklerim iltihaplanmış). serum bile verdiler. Kaç gündür oğlumu kucaklayamadım, ama her dakika gözümün önündeydi, her bir davranışını gözlemlemekle geçirdim; gülümsemeye başladı, o güldükçe ben mutlu oluyorum, dışarıya gezmelere bile gidiyoruz, büyümesini ve gelişmesini görmek çok güzel bir duygu. Bu güzelliklerin dışında ,hastalığım sırasında çocuk bakımının ne kadar uğraş gerektiren bir olay olduğunu gözlemledim. İnsanın sinrlerine hakim olması gerekliliğini öğrendim. Çok sevdiğim oğlum avaz avaz bağırarak ağlıyor, çaresiz hissediyorsun kendini, ben sürekli konuşarak anlatıyorum, ama anlamıyor . Bu zorlu zamanları hafifletmenin yolu, annenin yanında birinin olması. Biz Zeynep in annesi ile bu zorlu zamanları daha kolay geçiriyoruz.

Cvp:Re:Umut Ernesto 06 Mar 2008 19:40 #332

• onder
  • Yönetici
Kenan Hocam geçmiş olsun hiç haberimiz olmadı..
Hayatının ilk ciddi hasatalığını oglun varken gecirmen iyi olmus, moral destek vermiştir..

Cvp:Re:Umut Ernesto 21 Mar 2008 07:44 #398

• KenanKenan
  • Torun
2. ayı da bitirdik Enesto'nun sağlığı yerinde. varlığı bizim mutluluk sebebimiz. Çocuk bekleyen arkadaşlar içiniz rahat olsun, zorluklarına rağmen çocuk büyütmek çok güzel bir duygu. Yanlız baba adayları eşlerinize özen gösterin. tabi ki biliyorsunuzdur ama ben hatırlatmak istedim. Bir kadının vücudu bu kadar mı elastik olur be kardeşim.
Bir hatırlatma daha doğumdan önce çok fazla giyim eşyası almayın. Tanıdıklardan kullanılmış olanları alabilirseniz o en güzeli(paranız çok da olsa ben bu tür eşyaların paylaşılması taraftarıyım)

Ernesto'nun fotograflarını eklemeye devam edecem şimdilik 1 tane koydum..

sevgiler..
  • Sayfa:
  • 1
  • 2
Sayfa oluşturulma süresi: 0.43 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290