Arkadaşlar,
Bir köşe yazarı formatı istediğimizin mesajını verebilmek için kendim dahil bazı arkadaşlar için köşe açmıştım..Ancak malum bir Köşe formatının gerektirdiği gibi düzenli yazmıyoruz..Köşe bölümlerine bakalım, Emrah en son 4 ay önce Şundan-Bundan'ı yazmış, benim ve Güçlü'nün yazıları 1-2 aylık, Ali Osman'ınki herhalde 2-3 aylık..
Bu bence hoş bir şey değil..Siteye bir değişiklik var mı diye gelen insanlar 4 ay boyunca bir köşede hep aynı yazıyı görürlerse bir daha uğramazlar, sitenin binlerce zombi siteden biri olduğunu düşünürler..
Ben köşe yazarları bölümünden bizim köşeleri kaldıralım bazı yazarları koyalım derim; Benim konulmasını istediğim yazarlar; Ulus Baker, Ahmet Çakmak, Melih Pekdemir, Yalçın Küçük..
Bunda bir sakınca yok bence; Oldukça popüler haber siteleri de bunu yapıyor..Okuyucuya her yazarın tek tek kendi gazetesine gitmesi yerine tek bir siteden bazı yazarları takip etmek mümkün oluyor..Hem yaptığımız seçimler ortak bir beğeniyi de ifşa eder, bir yayın politikası oluşur yavaş..
Bu yazarlar için köşe oluştururuz sonra Hayalet kullanıcı adıyla iyi yazılarına rastladıkça koyarız..