Tam da o iş için bir uygulamamız var; Seri İlanlar diye açmıştık. Hani bir yerden bir yere taşınılıyordur, ama eski oturma takımını yük ettiğine değmiyordur da, ihtiyacı olan birine aktarmak (paralı/hibe), satılık ev/araba ilanları, kitao bağış kampanyaları yapmaya elverişli bir uygulama...
Link'ler bölümünde olduğu gibi kategeorizasyon yapılabiliniyor, en son 10 ilan gibi modülleri var, resim ilave edilebiliyor vs..
Bunun gibi başka pekçok uygulama daha var ama genel olarak site yavaş, çok kalabalık, biraz sadeleştirme yapalım gibi bir talep gelince aktif olarak kullanılmayan pekçok bölümü kaldırdık..
Ama şahsen ben Türkiyeye döndükten sonra site öyle çok çok da yavaş gibi gelmedi bana..gerçi telekom altyapıları yenilendi yakın bir tarihte onun etkisi olabilir..
Sonuçta bu tür uygulamalarımız var hem de gırla..
Biz Joomla kullanıyoruz...
www.joomla.com adresine girip extensions bölümüne bakarsan ne gibi uygulamaları yapabileceğimizi görürsün..
Ben bu tür uygulamaların çok önemli olduğunu düşünüyorum..Ciddi politik anlamlar yüklüyorum..
Müzik özelinde ise tek çekince var, böyle ulu orta müzik paylaşım daveti copyright ihlali yaratır mı?