Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Blog Etiketleri

Blog Etiketleri 11 Ara 2008 22:14 #1069

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Arkadaşlar,

Blog yazdığınız zaman lütfen etiketlemeyi unutmayın. Hatta bir ara fırsat bulduğunuzda önceki blog girdilerinizi etiketleyiniz. Şu aşamada blog sayısı çok fazla olmadığından etiketlere gerek yok gibi görünebilir ama ileride yüzlerce blog girdisi olduğunda bunları konularına göre filtreleyip okumak imkansız hale gelir.

Etiketler,blog'ları filtrelemek için kullanılıyor. Örneğin bir blog yazınızı spor diye etiketlediğiniz zaman, bu blog bölümündeki etiketler modulünde spor adı altında saklanacaktır..Dolayısıyla birisi spor başlığını tıkladığında sizin blog da listelenecektir..Eğer hiçbir etiket kullanmazsanız, yazınız etiket aramalarında listelenmeyecek ve zamanla kaybolup gidecektir..

Blog yazarken kullangınız editor penceresinde bir tane etiket başlığı vardır, bunu tıklarsanız bir alt pencere açılır ve browse lınkını kullanarak tanımlı etıketlerden bir ya da bir kaçını seçebilirsiniz..Eğer aradığınız bir etiket yoksa kendiniz ilgili tuşu kullanarak ekleyebilirsiniz..

Mevcut blog'larınızı etiketlemek için blog kontrol paneline gidin, ilgili girdinin yanındaki edit tuşuna basın ve yukarıdaki işlemi aynen tekrar edin..

Etiketler çok faydalı bir özellik ihmal etmeyelim..

Cvp:Blog Etiketleri 13 Ara 2008 11:03 #1077

• AliOsman
  • Hatip
  • Gönderiler: 522
Ben, benim Blogları etiketledim.

Cvp:Blog Etiketleri 13 Ara 2008 15:08 #1079

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Eline sağlık Ali Osman. Gördüğüm kadarıyla kendi blog'larını etiketlemekle kalmamış yeni etiketler de oluşturmuşsun. Böylece sol sütundaki Etiket modülü de daha güzel olmuş. Belki farketmişsinizdir, etiket modulünde bazı etiketler daha büyük ve bold font'larla gösteriliyor. Belli bir etiket altında ne kadar çok girdi varsa oransal olarak daha büyük gösteriliyor.

Tüm arakadaşların kendi blog'larını etiketlemesi dileğiyle

Cvp:Blog Etiketleri 13 Ara 2008 16:09 #1080

• Murat
  • Yönetici
  • Gönderiler: 415
Ben de etiketledim.

Cvp:Blog Etiketleri 15 Ara 2008 08:10 #1085

• guclu
  • Hatip
  • Gönderiler: 345
Etiketlemekle kalmadım, yeni iki etiket (Televizyon, Sinema) de ekledim...
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.31 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89
mehmet özgür 68