Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

E-Hayalet Toplantıları
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi

BAŞLIK: E-Hayalet Toplantıları

E-Hayalet Toplantıları 30 Kas 2008 13:48 #988

• AliOsman
  • Hatip
  • Gönderiler: 522
Arkadaşlar, Bir çoğumuz birbirimizi tanıyoruz ama ayda bir, bir yerlerde toplanalım. Tanımadığımız arkadaşlar ile tanışma olanağı yaratmış oluruz. Öte yandan Hem yer-içeriz, hem de konuşma fırsatımız olur. İlk toplantı için önerim : 20 Aralık Cumartesi Kadıköy...

Re:E-Hayalet Toplantıları 30 Kas 2008 13:53 #989

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
İyi fikir..Bana uyar

Re:E-Hayalet Toplantıları 30 Kas 2008 16:58 #991

• emrahpolat
  • Hatip
  • Gönderiler: 315
Bence de iyi fikir de, biliyorsunuz ben Ankara'dayım ve bir süre buraya sabitim; sağlık maglık durumları...

Cvp:E-Hayalet Toplantıları 30 Kas 2008 21:18 #1005

• AliOsman
  • Hatip
Bence 3-4 kişi bile olsak başlayalım toplantılara. Düzenli hale getirebilirsek, en azından kendi aramızda düzenli görüşmüş oluruz.

Emrah bakarsın bir tanesini de Ankara'da düzenleriz. Ya da sen kitabını bastır. Onu kutlamaya geliriz..

Cvp:E-Hayalet Toplantıları 30 Kas 2008 21:34 #1008

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Ali Osman'a katılıyorum. Site için, kaç kişinin katıldığına bakılmaksızın belli aralıklarla düzenli toplanılması belli bir günlük hayat disiplini sağlar diye düşünüyorum..

Malum İstanbul'da yaşayanlar olarak, iş güç aile sorumluluklarından fırsat bulup biraraya gelebilme peryodumuz iki ayda bir gibi, çok çok ayda bir gibi. Bu kadar az biraraya gelme şansımız varken, bunu amaçsız, gündemsiz rakı sohbetlerinde harcamayı şahsen doğru bulmuyorum..Ha her hafta, ya da her iki haftada bir bulaşabiliyor olsak hadi bir tanesini de geyiğe ayıralım..Ama İstanbul gibi bir yerde bu mümkün olamıyor pek..

Düzenli toplantılar umuyorum -eğer niyet varsa- katılımı da arttırır..Zira hiçbir plan program olmadan hadi bu hafta sonu buluşalım diyince, 5 kişinin o hafta sonu uygun olması pek mümkün olamıyor..Ama diyelim her ayın son cumartesi günü SİTE İÇİN toplanmaya adarsak, diğer zorunlu işleri de ona göre organize etmek mümkün olabilir..Gerçi bunda da çok fazla iyimser olmamak lazım ama en azından 5-6 kişi arasında böyle bir hukuğu yerleştirebiliriz..

Cvp:E-Hayalet Toplantıları 30 Kas 2008 21:40 #1010

• AliOsman
  • Hatip
Her işte olduğu gibi bu işte de asgari bir disiplin ve özveri şart. Her ayın son cumartesi ya da pazarı bana da mantıklı geldi. Rakı sohbetlerinin olmamasını tercih ederim. Zaten yeterince içiyoruz )

Cvp:E-Hayalet Toplantıları 01 Ara 2008 09:26 #1030

• AliOsman
  • Hatip
Kadıköy için itirazı olan yoksa, yer için öneriler var mı ?

Cvp:E-Hayalet Toplantıları 01 Ara 2008 09:37 #1032

• emrahpolat
  • Hatip
  • Gönderiler: 315
Eyvallah Ali Osman.
Valla çok iyi olur Ankara.
Kitap şubatta çıkıyor, sözleşmeyi yaptım, PUPA yayınları, önce ikinci romanı basmak istiyorlar, adı "köpek adamlar".
Bir ara İstanbul'a gideceğim, ama zamanı belli değil, umarım yan yana gelme şansı yakalarız.

Cvp:E-Hayalet Toplantıları 01 Ara 2008 09:44 #1033

• AliOsman
  • Hatip
Şansı yakalarız ne demek Emrah, o şansı yaratırız...

Kitap için de çok sevindim. Sitenin önsayfasında duyurusunu da yapabiliriz sanırım.

Murat Müfettişoğlu her ne kadar sitenin daimi elemanı değilse de çıkarttığı 'Ömrün Ödülü' kitabından sonra sitemizin ikinci kitabı, sitemiz yazarlarının ise ilk kitabı olacak. Şahsen ben heyecanlıyım...

Cvp:E-Hayalet Toplantıları 01 Ara 2008 09:45 #1034

• AliOsman
  • Hatip
Bu durumda Şubat ya da Mart ayı toplantı yerimiz belli oldu bence... Ankaradayız...
Sayfa oluşturulma süresi: 0.41 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89
mehmet özgür 68
Murattı 49
pia 44