Ali Osman'a katılıyorum. Site için, kaç kişinin katıldığına bakılmaksızın belli aralıklarla düzenli toplanılması belli bir günlük hayat disiplini sağlar diye düşünüyorum..
Malum İstanbul'da yaşayanlar olarak, iş güç aile sorumluluklarından fırsat bulup biraraya gelebilme peryodumuz iki ayda bir gibi, çok çok ayda bir gibi. Bu kadar az biraraya gelme şansımız varken, bunu amaçsız, gündemsiz rakı sohbetlerinde harcamayı şahsen doğru bulmuyorum..Ha her hafta, ya da her iki haftada bir bulaşabiliyor olsak hadi bir tanesini de geyiğe ayıralım..Ama İstanbul gibi bir yerde bu mümkün olamıyor pek..
Düzenli toplantılar umuyorum -eğer niyet varsa- katılımı da arttırır..Zira hiçbir plan program olmadan hadi bu hafta sonu buluşalım diyince, 5 kişinin o hafta sonu uygun olması pek mümkün olamıyor..Ama diyelim her ayın son cumartesi günü SİTE İÇİN toplanmaya adarsak, diğer zorunlu işleri de ona göre organize etmek mümkün olabilir..Gerçi bunda da çok fazla iyimser olmamak lazım ama en azından 5-6 kişi arasında böyle bir hukuğu yerleştirebiliriz..