Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: 2. Motto Önerisi

2. Motto Önerisi 29 Eyl 2008 16:31 #781

• AliOsman
  • Hatip
  • Gönderiler: 522
Varolan 'Bugünlerde Net'te Bir Hayalet Dolaşıyor' mottomuza ekolarak 'Daha Güzel, Daha Mutlu, Daha Adil Bir Dünya İçin... Batsın Bu Dünya' yazsak nasıl olur

Cvp:2. Motto Önerisi 05 Eki 2008 14:36 #783

• Murat
  • Yönetici
  • Gönderiler: 415
Banner tarzı bir uygulamayla sıra ile ikisi birden dolaşabilir.

Cvp:2. Motto Önerisi 05 Eki 2008 17:42 #784

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Ha bak bu iyi fikir ha Murat..Aklıma gelememişti..Banner tabii illa ki reklam için olacak diye birşey yok..Ben biraz araştırayım..Ama banner olsa bile birilerinin bir grafik programında bu sözleri içeren bir resim ya da flash show hazırlaması lazım.

Cvp:2. Motto Önerisi 06 Eki 2008 10:04 #785

• Murat
  • Yönetici
  • Gönderiler: 415
IDEAS, CATIA'da çizilecek bir şey olsa öttürücem ama flash show beni aşar.

Cvp:2. Motto Önerisi 20 Eki 2008 07:37 #788

• AliOsman
  • Hatip
  • Gönderiler: 522
Önder ne oldu bu iş ? Teknik sıkıntıları çözebilecek miyiz ?

Cvp:2. Motto Önerisi 20 Eki 2008 14:22 #791

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Ali Osman,

Mevcut logo ve motto'yu goruyorsun..Arkaplanla arasında bir ton farkı var..Ordan ebatlarının ne olduğunu çıkarsayabilirsin. Bu ebatlara dediğin gibi ikinci bir motto'yu sığdırmak imkansız..Önerdiğin ikinci motto da bayağı uzun olduğu için, mevcut logo ebatını bir hayli büyütmek gerek..Bu büyük logo altına iki tane ayrı cümle halinde iki ayrı motto yazacaksın. Bunun bir hayli çirkin duracağı sanırım açık..

Benim yapabileceğim bu kadarcık birşey, fazlası artık grafik sanatı içine giriyor ki beni aşar..

Benim yapabileceğim ikinci şey de, Murat'ın önerdiği gibi banner denen önceden hazırlanmış grafik'leri, flash show'ları uygun bir alanda (en yukarıdaki ana menü alanı ile ana sayfanın ana gövdesi arasındaki beyaz şeritin altında biryerlerde ) göstermek..Lakin bunun için önceden hazırlanmıs grafik dosyaları gerekiyor..

Bir üçüncü olasılık da, son "kitap, müzik, film vs.vs girdileri" diye giden alanı bir basamak sağa kaydırmak ve aynı yerde, yani şimdi en son kitapları gösteren yerde bir slide-show yapmak..Bu slide show'a herhangi bir jpeg, gif, bmp, dosyları (yani grafik dosyları yüklenebilir)..Böylece ikinci motto değil 3, 4, 5, 6.ncı mottolar ve farklı logo tarzları sırayla bir slide-show olarak gösterilebilir..

Lakin malum tüm bunlar emek işi ki bizde olmayan birşey..

Eğer birileri çıkar estetik yeteneklerini grafik dosyları halinde gösterirse ben de siteye koyarım...Ama o grafikleri hazırlamak beni aşan birşey ve açıkcası uğraşmasını da sevmediğim birşey, beni çok bayıyor..zaten yeteneğim de yok..
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.42 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89
mehmet özgür 68