Ali Osman,
Mevcut logo ve motto'yu goruyorsun..Arkaplanla arasında bir ton farkı var..Ordan ebatlarının ne olduğunu çıkarsayabilirsin. Bu ebatlara dediğin gibi ikinci bir motto'yu sığdırmak imkansız..Önerdiğin ikinci motto da bayağı uzun olduğu için, mevcut logo ebatını bir hayli büyütmek gerek..Bu büyük logo altına iki tane ayrı cümle halinde iki ayrı motto yazacaksın. Bunun bir hayli çirkin duracağı sanırım açık..
Benim yapabileceğim bu kadarcık birşey, fazlası artık grafik sanatı içine giriyor ki beni aşar..
Benim yapabileceğim ikinci şey de, Murat'ın önerdiği gibi banner denen önceden hazırlanmış grafik'leri, flash show'ları uygun bir alanda (en yukarıdaki ana menü alanı ile ana sayfanın ana gövdesi arasındaki beyaz şeritin altında biryerlerde ) göstermek..Lakin bunun için önceden hazırlanmıs grafik dosyaları gerekiyor..
Bir üçüncü olasılık da, son "kitap, müzik, film vs.vs girdileri" diye giden alanı bir basamak sağa kaydırmak ve aynı yerde, yani şimdi en son kitapları gösteren yerde bir slide-show yapmak..Bu slide show'a herhangi bir jpeg, gif, bmp, dosyları (yani grafik dosyları yüklenebilir)..Böylece ikinci motto değil 3, 4, 5, 6.ncı mottolar ve farklı logo tarzları sırayla bir slide-show olarak gösterilebilir..
Lakin malum tüm bunlar emek işi ki bizde olmayan birşey..
Eğer birileri çıkar estetik yeteneklerini grafik dosyları halinde gösterirse ben de siteye koyarım...Ama o grafikleri hazırlamak beni aşan birşey ve açıkcası uğraşmasını da sevmediğim birşey, beni çok bayıyor..zaten yeteneğim de yok..