Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

E-Hayalet T-shirtleri
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi

BAŞLIK: E-Hayalet T-shirtleri

E-Hayalet T-shirtleri 15 Eyl 2008 07:53 #764

• AliOsman
  • Hatip
  • Gönderiler: 522
Muhtelif renklerde, önünde 'www.e-hayalet.net ( ya da e-hayalet.net), Bugünlerde Net'te Bir Hayalet Dolaşıyor' olan, baskılı T-Shirt yaptıralım mı ?

Cvp:E-Hayalet T-shirtleri 15 Eyl 2008 08:12 #766

• emrahpolat
  • Hatip
  • Gönderiler: 315
süper fikir, Ali Osman şuraya baksana, kargo ücreti karşılığı bi dolu şey yaptırabiliriz, benim aklımda basit bi kartvizit vardı aslında, üzerinde sadece şu olacak; "Bugünlerde net'te bir hayalet dolaşıyor... www.e-hayalet.net. www.vistaprint.com

Cvp:E-Hayalet T-shirtleri 15 Eyl 2008 17:34 #767

• bulent
  • Torun
  • Gönderiler: 10
cok guzel ben de tısort ısını arastırıyım. olmazsa cok az talep olursa elde boyaya bılırım.bır onerıde mns de ve face bokda bulent ne yapıyor dıe soran yere bulent www.hayalet dolasıyor dıye yazmaya basladım.bu arada barinbulent ıstersenız gelecek hafda bır kac ornek mns vepden gostere bılırım sevgı ıle

Cvp:E-Hayalet T-shirtleri 16 Eyl 2008 06:16 #768

• AliOsman
  • Hatip
Bülent Hocam, Ben de Facebook'da senin önerine uyarak, 'Ali is www.e-hayalet.net ' te dolaşıyor' ifadesini kullandım.

Cvp:E-Hayalet T-shirtleri 16 Eyl 2008 08:56 #769

• bulent
  • Torun
tesekurler tısortler de on tarafa cıglık resmı var ya onu dusunuyorum ne de olsa bızler bırer cıglık atıyoruz bu gun ogleden sonra bır arkadasla gorusecegım onun segref baskı atolysı vr ıslerı ugunsa bır kalıp hazırlayım hafda ıcındede bakarım. ben kendı hayalet dekı a bızım a dan yapacagım sevgıler ıkı bayram bır yılbası var belkı bırseyler olur

Cvp:E-Hayalet T-shirtleri 16 Eyl 2008 09:17 #770

• AliOsman
  • Hatip
Bülent, senin için zor olmayacaksa bir kaç kalıp yapıp siteye oylamaya yapabiliriz. Ya da kalıpları görücüye çıkarırız

Cvp:E-Hayalet T-shirtleri 16 Eyl 2008 21:51 #771

• emrahpolat
  • Hatip
  • Gönderiler: 315
"çığlık" bence de fena değil.
Aslında beyaz, basit tişörtlerin üzerine yalnızca yazılar da basılabilir belki.

Cvp:E-Hayalet T-shirtleri 17 Eyl 2008 13:43 #772

• bulent
  • Torun
tamam dır bırkac model ola bılır genelde cok adetlı ısler olmadıgı ıcın kolay olur.eskı usulde segraf baskı olacagı ıcın adetlı ıslere uymaz bu yontem

Cvp:E-Hayalet T-shirtleri 18 Eyl 2008 06:12 #773

• AliOsman
  • Hatip
Modelleri oluşturabilirsek, fotoğraflarını önsayfaya koyabiliriz.

Hadi biraz daha abartıyım. T-Shirt işi hoşumuza giderse, belki şapka (ya da başka birşey) baskısı da yaptırabiliriz.

Cvp:E-Hayalet T-shirtleri 19 Eyl 2008 20:20 #774

• bulent
  • Torun
yıl basın dan once bunu gerceklestırelım .besırkeden su ara bır yere kucuk ajandalar yapıyorum.15 20 arası bu ısden sarkıda bılırım . arı deger olarak yanlıs anlasılmasın. br kac cesıt de ayarlarım.ıstanbuldakı arkadaslar bır yer ayarlarsa hem bır toplantı hem de urunlerı tanıtmıs oluruz.yaptıgım urunlerın arkasınada www e hayalet logosunu basarım. ugun gorulurse. sevgıyle
Sayfa oluşturulma süresi: 0.41 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89
mehmet özgür 68
Murattı 49
pia 44