Selamlar,
Artık tekrar çalışmaya başladığım için sitede çıkan teknik problemlerle eskisi kadar uğraşacak zamanım yok maalesef.
Geçenlerde yaptığımız birinci sadeleştirmeden sonra, ikinci bir sadeleştirme daha yapmak zorunda kalıyorum..Internet Explorer kullanarak bağlanmada sorun yaşanıyordu, uzun süredir farkındaydım ama açıkcası sallıyordum. Bu sefil tarayıcı hala kullanan arkadaşlar olduğu için, maalesef kolay çözüm olarak siteyi olabildiğince minimal hale getirmek zorundayım, bu internet explorer'ın derdi nedir diye uğraşmak ölüm, büyük bir yazılımcı desteği ile çıkarılan sitelerde İnternet explorer ile Firefox arasındaki farkı göremezsiniz, çünkü bu kepaze tarayıcının (IE yani) bütün problemlerine karşı önlem alınmıştır..Ama biz profesyonel bir site değiliz, IE tarayıcısı amatör siteler için kabusdur..Daha önce pekçok rica ettim Firefox kullanalım diye ama pek kaale alınmadı..Hangi modül, hangi uygulama İnternet Explorer'da problem yaratıyor oturup bulmaya çalışamayacağıma göre, kurunun yanında yaş da yanar hesabı bütün kuşkulu uygulamaları kaldırıyorum..Biraz teknik destek geldiğinde bakarız tekrar ama şimdiki öncelik en temel uygulamalar için siteye girebilmek..Hızlı yorumcular listesini üyeler sayfasında görebilirsiniz...