Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Zorunlu Sadelestirmeler
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Zorunlu Sadelestirmeler

Zorunlu Sadelestirmeler 17 Nis 2008 20:27 #444

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Selamlar,

Artık tekrar çalışmaya başladığım için sitede çıkan teknik problemlerle eskisi kadar uğraşacak zamanım yok maalesef.

Geçenlerde yaptığımız birinci sadeleştirmeden sonra, ikinci bir sadeleştirme daha yapmak zorunda kalıyorum..Internet Explorer kullanarak bağlanmada sorun yaşanıyordu, uzun süredir farkındaydım ama açıkcası sallıyordum. Bu sefil tarayıcı hala kullanan arkadaşlar olduğu için, maalesef kolay çözüm olarak siteyi olabildiğince minimal hale getirmek zorundayım, bu internet explorer'ın derdi nedir diye uğraşmak ölüm, büyük bir yazılımcı desteği ile çıkarılan sitelerde İnternet explorer ile Firefox arasındaki farkı göremezsiniz, çünkü bu kepaze tarayıcının (IE yani) bütün problemlerine karşı önlem alınmıştır..Ama biz profesyonel bir site değiliz, IE tarayıcısı amatör siteler için kabusdur..Daha önce pekçok rica ettim Firefox kullanalım diye ama pek kaale alınmadı..Hangi modül, hangi uygulama İnternet Explorer'da problem yaratıyor oturup bulmaya çalışamayacağıma göre, kurunun yanında yaş da yanar hesabı bütün kuşkulu uygulamaları kaldırıyorum..Biraz teknik destek geldiğinde bakarız tekrar ama şimdiki öncelik en temel uygulamalar için siteye girebilmek..Hızlı yorumcular listesini üyeler sayfasında görebilirsiniz...

Cvp:Zorunlu Sadelestirmeler 27 May 2008 17:21 #509

• Murat
  • Yönetici
  • Gönderiler: 415
Önder,

Ana sayfadaki konuşma modülünü tekrar koyma şansımız var mı?

Cvp:Zorunlu Sadelestirmeler 27 May 2008 18:52 #511

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Koyalim hocam..Pek kullanilmiyor ve galiba biraz da anasayfanin yuklenmesini zorlastiriyor diye kaldirmistim..Sayfa yavsalarsa biraz sabirli olmak lazim o zaman

Cvp:Zorunlu Sadelestirmeler 27 May 2008 20:03 #513

• Murat
  • Yönetici
Tekrar kullanılmaz ise temelli kaldırırız o zaman. Teşekkürler.

Cvp:Zorunlu Sadelestirmeler 26 Eki 2009 08:37 #2690

• Murat
  • Yönetici
Arkadaşlar,

Aşağıdaki başlıkları artık zamanı geçtiği için ön sayfadan kaldırıyoruz. Fakat ön sayfada kalmasını isteyen olursa tekrar yerine koymak kolay iş, hemen yaparız. Ancak bu üçüncü sadeleştirme siteye giriş hızını artıracaktır. Bir de fotoğraf yarışmasının da sonuna doğru yaklaşıyoruz. O yüzden öykü yarışması ile ilgili başlıklar ön sayfada görünmese de olur. Bunlar site içeriğinde durmaya devam edecek.

Kaldırılan başlıklar:
1. Yarışma Dışı Fotoğraflar (Galeriler bölümünden hala görülebilir)
2. Öykü'09 İlk Üç (Kültür-Sanat/Öykü Yarışması '09 sekmesinden hala ulaşılabilir)
3. Öykü2009 E-Kitap (Arşiv/Dosyalar sekmesinden ulaşılabilir)
4. Son E-Kitaplar (Arşiv/Dosyalar sekmesinden ulaşılabilir)
5. Seçtiklerimiz: Burada rastgele seçilen 10 makale/yazı sayısı 5'e indirildi.

Selamlar.
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.31 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89