Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Google bizi niye sallamıyor?
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Google bizi niye sallamıyor?

Google bizi niye sallamıyor? 23 Kas 2011 08:07 #3416

• Murat
  • Yönetici
  • Gönderiler: 415
Arkadaş bir türlü anlam veremiyorum, bizim siteye denk gelecek miyim diye bir kaç gündür googleda film aratıyorum. Bunun için bazı filmleri tekrar düzenleyip arama motorları için ayrılan yerlere filmle ilgili ararken kullanılacak kelimeleri girdim. Ama gelin görün ki Vertigo filmi diye aradığım zaman, alexaya göre TR sıralamasında 90 binlerde olan bir site googleın ikinci sayfasında çıkıyor da şu sıralar 70 binlerde gezen sitemize otuzuncu sayfaya gelmeme rağmen rastlayamıyorum. Bir kaç ay önce sitemiz 30 binlerdeydi ama o zamanda google aramalarında görünmüyordu. Google bizi engelliyor olabilir mi?
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: AliOsman, hasever

Cvp: Google bizi niye sallamıyor? 23 Kas 2011 12:24 #3417

• hasever
  • Yönetici
  • Gönderiler: 290
Hiç sorma... Ne yapıp ne ettiysem insan gibi çalışan bir sitemap tanıtımı yapamadım. Öyle olunca çölde kum tanesi gibi durup duruyoruz işte.

Cvp: Google bizi niye sallamıyor? 23 Kas 2011 16:46 #3418

• Murat
  • Yönetici
  • Gönderiler: 415
Sitemap tanıtımı dediğin nedir Hasanım?

Cvp: Google bizi niye sallamıyor? 23 Kas 2011 21:58 #3419

• hasever
  • Yönetici
  • Gönderiler: 290
Murat,

Google'un site yöneticeleri içn bir hizmeti var. Google hesabından "hesaplarım" bölümünde bulunuyor. Orda, yçnettiğin sitelerin site haritalarını google tanıtıyoyırsun. Bir çeşit kendi ayağınla google'a gitmiş oluyorsun. Goya bu yolla sitenin indekslenmesi daha çabuk oluyor; fakat joomla için işleyen bir sitemap eklentisine bir türlü denk gelemedim. Şu anda google tarfından indekselnmiş sayfa sayımızı verip, moral bozmak istemem. Şöyle bir olanak da var. Sitelerin haritasını oluşturan programlar var. Bizim site o kadar büyük ki henüz tamamını haritalayabilen bir programa da denk gelmedim. Vaziyet böyle; deryada katre, çolde kum tanesiyiz...
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: Murat
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.31 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89