Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Sitenin Yeni Versiyonu
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Sitenin Yeni Versiyonu

Sitenin Yeni Versiyonu 15 Ağu 2011 05:13 #3287

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Herkese Selamlar,

Bir süredir siteyi yeni ve daha gelişmiş Joomla platformuna taşımaya uğraşıyorum. %80-85 tamamlandı. Bir tek Yorum programını bekliyoruz, bunun yeni platforma uygun versiyonu henüz çıkmadı. Bir süre daha bekleyeceğim, hala çıkmazsa başkabir yorum programına geçeriz artık. Nasıl göründüğüne bir bakmak isterseniz şu adreste:

http://yedek.e-hayalet.net/

Size aşağı yukarı aynı görünecektir ama onu bir de bana sorun..

Eğer bir hataya, eksikliğe denk gelirseniz ya da şurası şöyle olsa daha iyi şeklinde yorumlarınızı iletirseniz çok makbul geçer..
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: AliOsman, Murat, hasever

Cvp: Sitenin Yeni Versiyonu 15 Ağu 2011 05:21 #3288

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Bu arada sitenin şahsen benim beklediğimden fazla ilgi görmüş olan Oyun bölümünü de tekrar kazanmış olduk yeni versiyonla birlikte, üstelik eski skorları ve madalya kürsüsünü de kurtardım..

Henüz Kasaba Meydanında kırılan rekorları, eklenen yeni oyunları duyuran eklentisi yok, henüz çok yeni..Ama yakında çıkar ve Meydan ile tam entegrasyonu sağlarız..

Maalsef şu anda aktif olan asıl sitede, yani burda çalışmıyor..

Şimdilik 135 oyun var ama arşivde bir 2-3 bin oyun buldum..Vakit öldürmek için ideal..Umarım eskisi gibi ilgi uyandırır..King oyunu bulamadım..İyi oludu aslında..Ama bu flash tabanlı oyunlarda çok oyunculu oyunlar olmuyor sanırım..

Yarışma falan düzenlemek de mümkün..İyi bir oyuna denk gelirsek turnuva falan düzenlemek de mümkün..
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.36 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89
mehmet özgür 68