Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Son 3-4 Mesaj Kayboldu
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1
  • 2

BAŞLIK: Son 3-4 Mesaj Kayboldu

Son 3-4 Mesaj Kayboldu 22 Mar 2009 10:57 #1729

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Arkadaşlar,

Forum programını upgrade ederken son 3-4 mesaj kaybou..Sanırım benim, Serpil'in ve Emrah'ın birer mesajı gitti..Benim farketmediklerim de varsa gerekçesi budur..Sansür mansür akla gelmeye..İş kazaları oluyor böyle ara sıra..Az bir zarar aldık ama değdi..Bu yeni forum çok daha sağlam..

Cvp:Son 3-4 Mesaj Kayboldu 22 Mar 2009 18:52 #1731

• emrahpolat
  • Hatip
  • Gönderiler: 315
Çok kötü oldu ya, bir öykü hakkında yorum yazmıştım, toplam bir saatim gitmişti, ne yapacağım ben şimdi, en iyisi not vermekle yetineyim; Murat Ertaylan beni affetsin

Cvp:Son 3-4 Mesaj Kayboldu 22 Mar 2009 18:54 #1732

• emrahpolat
  • Hatip
bu forumdaki "sabitle" ve "birleştir" tam olarak ne işe yarıyor.

Cvp:Son 3-4 Mesaj Kayboldu 22 Mar 2009 19:04 #1733

• onder
  • Yönetici
Maalesef oluyor bazen boyle kazalar Emrah..

Senin yazdigin uzun elestiri tahmin ediyorum kaybolmamistir..Zira aslinda sorun Forum'un upgrad edilmesinde kaynaklanmadi..bizim ilk alan adimiz olan solportal.net test sitesi olarak kullaniyorum..bu alani bizim siteyi klonlayarak olusturdum..Klon da malum klon, herseyi ayni..Klonalama bittikten sonra test alanin bazi ayarlarini solportal olarak degistirmem gerekiyordu..Sonradan farkettim..Ama iki alanda senkronize calisiyordum, solportal'da yapmam gereken degisikligi e-hayalet'de yapmisim..Yani uzun lafin kisasi e-hayalet, solportal'in kolesi haline gelmis..e-hayalet'e yapiyoruz sandigimiz degisiklikler solprtal'a kaydolmus..yani senin elestiri muhtemelen solportal'da duruyordur..bulur kopyalarim ben..

Gece kusu olan bir tek be degilmisim..bu tur kazalar olmasin diye gecyarisindan sonra basladim degisikliklere ama site o saatte bir hayli kalabalikti..Neyse bundan sonra siteye bakim yaparken gecici olarak kapayayim bari..

Cvp:Son 3-4 Mesaj Kayboldu 22 Mar 2009 19:10 #1734

• onder
  • Yönetici
sabitle Ingilizce deyimiyle bir mesaj zincirini (thread) "sticky" yapmak icin. Yani mesala bir kategorinin hemen basinda o kategorinin tanitimi yaptigin bir mesaj yazabilirsin, bunun yeni mesajlarla hep geriye atilmasini istemiyorsan "sabitlersin" boylece bu mesaj her zaman o kategorinin ilk mesaji olarak gorunur..Forum kurallari ve SSS (FAQ) turu genel bilgilendirici mesajlar icin kullaniliyor..Sabitlenen mesajlar "One Cikanlar" adi altinda listeniyor ve hep sabit kaliyorlar..

Bak mesala ben burda 3 mesaji sabitledim.

www.e-hayalet.net/index.php?option=com_k...showcat&catid=29

Cvp:Son 3-4 Mesaj Kayboldu 22 Mar 2009 19:11 #1735

• emrahpolat
  • Hatip
aslında pek uzun değildi, ama meramımı iyi açıklayan 4 maddeydi yorumum, uzun bir öykü olduğu için öyküyü tekrar okumak zamanımı alacağı için aklımda kalan bir şeyler karaladım. şimdi foto yarışması için öntaslakla ugraşıyorum.

Asıl, Pia'nın foto yarışması için sıraladığı gelişmelere yazdığım yorum biraz uzuncaydı, ama çoğu alıntıydı galiba, neyse onu hatırlarım herhalde.

Cvp:Son 3-4 Mesaj Kayboldu 22 Mar 2009 19:14 #1736

• emrahpolat
  • Hatip
forumlar güzel olmuş böyle; eline sağlık.

Cvp:Son 3-4 Mesaj Kayboldu 22 Mar 2009 19:18 #1737

• onder
  • Yönetici
Emrah ben kaybolan mesajini mevcut yoruma ekledim..Istersen bir bak ve duzelt..

Cvp:Son 3-4 Mesaj Kayboldu 22 Mar 2009 19:24 #1740

• emrahpolat
  • Hatip
teşekkürler hocam.

Cvp:Son 3-4 Mesaj Kayboldu 22 Mar 2009 20:09 #1743

• Murat
  • Yönetici
  • Gönderiler: 415
Güzel olmuş Önder, eline sağlık.
  • Sayfa:
  • 1