Facebook'taki e-hayalet şubesinden neler yapılabileceği konusunda biraz kafa yormamız gerekiyor sanırım. Benim şimdilik aklıma gelenler :
* e-hayalet seçkileri dizi yaratmak. Yani her hafta 10 tane kitap, 10 tane film, 10 tane müzik grubu veya albüm tavsiye edebiliriz ( Ya da bunlardan sadece bir veya iki tanesini). Bunun için sitemizdeki uygulamaları kullanıp, kitap, müzik grubu-albüm ve filmler tanıtımı yapmamız lazım. Ben, eldeki veriler ile şimdilik ilk 10 kitap tavsiyemizi dün gönderdim.
* Siteye eklenen yeni yazıları linkleyerek üyelerimeze gönderebiliriz. Ben ve Murat haftasonu iki tane linkli mesaj gönderdik.
* Siteye koyacağımız yeni uygulamalar hakkında bilgi verilebilir.
* Site yazarlarımızın kitapları tanıtılabilir.
* 'Hayalet Tartışıyor' başlığı ile ilgi gören forum başlıklarının duyuruları yapılabilir
* Önemli gün kutlamaları yapılabilir ( 8 Mart, 1 Mayıs, yeni yıl, muhtelif bayramlar...)
* Yaz yaklaşıyor. İnsanlar tatil planları yapmaya başlayacak. Yine site uygulamalarımızdan biri olan 'tatil mekanları' opsiyonu kullanılarak tanıtımlar yapılabilir. Ve bu tanıtımlar 'şubedeki' arkadaşlar ile paylaşılabilir

)
Sizlerinde aklınıza gelenler var ise lütfen paylaşalım.
*