Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Yeni Domain Adı: www.hayalet.biz
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Yeni Domain Adı: www.hayalet.biz

Yeni Domain Adı: www.hayalet.biz 06 Oca 2009 22:16 #1242

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Merhabalar,

Arkadaşlar yeni bir domain adı kaydettirdim: www.hayalet.biz

e-hayalet 'eki e- öntakısından rahatsız oluyordum. ve ayrıca hayalet'i gölgeliyordu.

biz uzantısı şık olmasa da 'e-' den daha iyi bence.

www.hayalet.biz 'i sitenin asli adresi www.e-hayalet.net'i de yönlendirici olarak atamayı planlıyorum..Yani siteye uzun zaman uğramayanlar adresi kaybetmiş olmayacak.

Öykü yarışması duyurusunu da ilk kamusal duyurumuz olacağı için www.e-hayalet.net olarak değil de www.hayalet.biz olarak yapmanın bence bir sakıncası yok. Nasıl olsa kimse tanımıyor bizi..

İtirazı olan var mı?

Cvp:Yeni Domain Adı: www.hayalet.biz 06 Oca 2009 22:26 #1246

• emrahpolat
  • Hatip
  • Gönderiler: 315
Artısını eksisini düşünmek lazım biraz.
e-hayalet.net'e alışmıştım ben. Sessel olarak da kulağa hoş geliyordu.
Gerçi olursa öbürüne de alışırız heralde.

Bu arada, kardeşim dün bir kitap almış, tahmin edin kitabın yayınevi ne? Hayal-Et
Güldüm.

Cvp:Yeni Domain Adı: www.hayalet.biz 06 Oca 2009 22:38 #1248

• onder
  • Yönetici
Way bizden kopya etmişler ha..Üstelik çift anlamlılığını da kullanmışlar..

www.hayalet.biz benim açımdan daha iyi olmasının bir nedeni de aslında "biz" uzantısının bir ortaklaşmaya, bir biz olma vurgusu da taşıması.

Cvp:Yeni Domain Adı: www.hayalet.biz 07 Oca 2009 06:25 #1249

• Murat
  • Yönetici
  • Gönderiler: 415
Şimdilik biz uzantılı olanı yönlendirici olarak kullansak. Daha sonra en azından yarışmadan sonra siteye ilgi ve katılım artınca(umarım) daha geniş bir toplulukla bu konuyu ne bileyim oylasak veya tartışsak nasıl olur?

Cvp:Yeni Domain Adı: www.hayalet.biz 07 Oca 2009 09:22 #1252

• emrahpolat
  • Hatip
  • Gönderiler: 315
Bana da mantıklı geliyor, Murat'ın önerisi.

Cvp:Yeni Domain Adı: www.hayalet.biz 07 Oca 2009 14:57 #1253

• AliOsman
  • Hatip
  • Gönderiler: 522
hayalet.biz kulağa hoş geliyor ama e-hayalet.net'i de sevmiştim. Neyse Öykü yarışması bitsin, sonrasına bakarız.

Cvp:Yeni Domain Adı: www.hayalet.biz 07 Oca 2009 17:00 #1255

• Fantom
  • Amatör
  • Gönderiler: 24
e-hayalet'in e'si biraz kulak tırmalayıcı evet, sadece hayalet.net olsa daha güzel olurdu, hayalet.biz de olabilir, bence sorun olmaz. Direk mevzuya girilmesinde bence sakınca yok. Oylamayla oyalanmayak

Cvp:Yeni Domain Adı: www.hayalet.biz 08 Oca 2009 06:01 #1256

• onder
  • Yönetici
Murat'in dediği gibi de olur tabii ki..Ha Ali Güdük, ha Güdük Ali..Çok farketmez..Nasıl olsa artık iki adres de bize kayıtlı, hangisin asli, hangisinin yönlendirici olduğu çok önemli değil. Yalnız arkadaşlar unutmayalım ki sitemizin resmi adı E-Hayalet değil, Hayalet. Başındaki E- takısı ismi gölgeliyor.

Başına 'E-' takısını zorunluktan koyduk, öyle tercih ettiğimiz için değil..Siteyi geçen sene bu zamanlarda açtığımızda hayalet'li bütün güzel uzantılar alınmıştı zaten. 'Biz' uzantısını o zaman ya gözden kaçırdık, ya da doluydu da sahibi yenilemedi ve boşa çıktı. Ben böyle ara ara net ve ya org uzantıları da boşa çıkmış mı diye bakıyorum. Baktım 'biz' boş atladım.

Bir de unutmayalım ki E- takısı elektronik ortama, sanallığa gönderme yapar. Biz 'hayalet'ligimizi sanallıkla mı sınırlı görüyoruz?..

Gerçi bu E- takısı bir serzeniş gibi de okunabilir; tabii hayalet değil de HayalEt emri olarak algılanırsa: 'Eeeh Hayal Et artık ama' gibi.

Cvp:Yeni Domain Adı: www.hayalet.biz 08 Oca 2009 07:43 #1258

• Murat
  • Yönetici
  • Gönderiler: 415
Bende e-hayalet'te ısrarcı değilim. O zamanki tartışmalarda seninde son cümlende belirttiğin gibi eh hadi artık anlamında kullanalım demiştik ve kulağımıza da böyle yerleşti açıkçası. Tek başına hayalet kelimesi elbette daha iyi olur. Baştaki "e" sanallığı daha çok ön plana itiyorsa dediğimiz gibi öykü yarışmasından sonra hayalet.biz'e geçebiliriz.
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 2.25 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89
mehmet özgür 68