Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

BAŞLIK: isim, motto, logo

isim, motto, logo 07 Şub 2008 16:32 #157

• coşar
  • Torun
  • Gönderiler: 13
merhaba,
geçenlerde önder ve emrah ile bu platform üzerindne yazıştık; sitenin işlevi konusunda eminsek isim konusund ada bir fikir birliğine varıp takibind ebir motto ve bir logo üretmeye çalışmalıyız...

bunları takiben içerik de bu şekilde doldurulabilir insanlar da bu çervede davet edilebilir.

Bu sitenin varoluş nedenini açıklayacak cümlemiz/derdimiz nedir?

sevgiler

Re:isim, motto, logo 07 Şub 2008 16:44 #158

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Ali maalesef sitenin benim en cok bel bagladigim kismi yani Forum, en az kullanilan bolum oldu..Onerinin burda pek dikkat cekecegini sanmiyorum..

Re:isim, motto, logo 07 Şub 2008 16:52 #159

• emrahpolat
  • Hatip
  • Gönderiler: 315
Senin önerin var mı Coşar? Ortaya bişeyler çıksa da tartışsak

Re:isim, motto, logo 07 Şub 2008 17:06 #160

• emrahpolat
  • Hatip
site adı için önerim: muhalif.net,
slogan önerim: "Biri yer biri bakar kıyamet bundan kopar.", logo'da ise iki maymun karikatürü olabilir; biri biraz tombulca, muz yiyor, diğeri de muz yiyene bakıyor, biraz sinirlice, patladı patlayacak yani.

Re:isim, motto, logo 07 Şub 2008 17:49 #161

• onder
  • Yönetici
benim aklıma isim olark Kayran geldi.
Orman içinde açık bir alan,ormanın orman olmaya mola verdiği yer..Meydan, forum gibi yakın anlamları da var.

ama kayran.net alınmış.
kayran.biz müsait

Re:isim, motto, logo 07 Şub 2008 18:54 #162

• emrahpolat
  • Hatip
başka bir öneri: etki.net

Re:isim, motto, logo 08 Şub 2008 12:01 #163

• coşar
  • Torun
  • Gönderiler: 13
düşünüyorum, üç öneri üzerine de düşünülebilir. Önder dediğin gibi insanların foruma dahil olup öneri getirmesi gerekiyor...
maymun logosu ve motto iyiymis...www.mymoon.com olsun bari:)

Önder Kayran ne demek?

Re:isim, motto, logo 08 Şub 2008 15:56 #164

• onder
  • Yönetici
Ali,

TDK sozlugune gore kayran "Orman içinde geniş ve çıplak alan, düzlük", halk agzi diye de belirtilmis.

Hani kapitalizm ormaninda nefeslenecek, mola verilebilecek bir aciklik olarak site anlaminda.

Re:isim, motto, logo 10 Şub 2008 16:54 #165

• emrahpolat
  • Hatip
Evet ya, ay'da manzaralı arsa satışı da mymoon.com üzerinden yapılabilir gibi.

Okuldyken, Osmanlı Sosyalist Fırkası üzerine bir ödev hazırlamıştım, partinin yayın organı olan İştirak, osmanlının ilk sosyalist gazetesi... Naif, komik, ama dertlerini özetleyen bir sloganı vardı gazetenin: "Biri yer biri bakar kıyamet bundan kopar!" Slogan burdan aklıma geldi, işe yarayabilir diye düşündüm ama şart değil tabii.
Son Düzenleme: 10 Şub 2008 17:03 Düzenleyen emrahpolat.

Re:isim, motto, logo 14 Şub 2008 14:46 #168

• AliOsman
  • Hatip
  • Gönderiler: 522
İnsanlara açılmadan önce bu isim, motto, logo mevzularını çözmeliyiz. Sonuçta şuan siteyi aktif kullanan 3-5 kişiyiz. Bu kadar insan bu tür konularda karar verebilir.
Sputnik bana fena gelmemişti mesela... Ek olarak, Anadolu-Mezopatamya coğrafyasına sınırsız vurgu yapmak adına : Hitit başkenti HATTUŞA (Hattaşaş olarakda bilinir), dünyanın ilk yazılı barış anlaşması KADEŞ, İlk tercüme edilen Hitit cümlesindeki NINDA-an ezzateni watarra ekutteni...'Ekmeği yiyeceksiniz, suyu da içeceksiniz' ekmeğe tekabül eden NINDA ( eski Sümerce'den geçmiş), Asur dilinde liman anlamına gelen KARUM, Sümerlilerin Aşk ve Bereket Tanrıçası INANNA...
Sayfa oluşturulma süresi: 0.41 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89
mehmet özgür 68
Murattı 49
pia 44