Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

"AB'yi Bırak İB'ye Bak": Osmanlı'ya Dönün
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: "AB'yi Bırak İB'ye Bak": Osmanlı'ya Dönün

"AB'yi Bırak İB'ye Bak": Osmanlı'ya Dönün 04 Mar 2009 19:45 #1543

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
İbretlik bir haber;

• www.hurriyet.com.tr/ekonomi/11128545.asp?gid=229

• Bunlar yakında "Cumhuriyet'i boşverin Osmanlı'ya dönün" de diyecekler.

Bu Friedman şu amerikalı Think Tank kuruluşlarında çalışan, ABD dış politikalarını geri planda belirleyen adamlardan biri herhalde. "Karanlıklar Prensi" lakaplı Richard Perle gibi birşey herhalde. Ya da Sovyetleri yıkan doktrinleri geliştirdiği söylenen, daha geçen de de Rusya'ya karşı balkanlaştırma politikası izlenmesi gerektiğini söyleyen polonya asıllı Brezynski türü bir mahlukat sanırım

Bu haber bence son 3-5 yıldır yaşadığımız gelişmelerin arkasında bu sefer gerçekten "dış mihrak" olduğunu gösteriyor bence..

Neden istiyor, hangi senaryoda rol biçiyor bilemiyorum ama ABD bir şekilde Türkiye'yi İslam dünyasında istiyor, batıda değil. Taraf'a falan yaptırdıkları da bence bu amaca hizmet ediyor.

Yalçın Hoca Ergenekon kapsamında alindiği gözaltından salıverildiği gün Kemalist'likle suçlandığını söylemiş, eskiden kemalizme bu kadar karşıyken şimdi neden savunduğunun sorulması üzerine; "Bugün 1918'i yaşıyoruz, Cumhuriyet tehdit altındadır" demişti..Her ne kadar Kızıl Elmacı bir yaklaşım gibi kulağa gelse de katılıyorum; Bugün içinde bulunduğumuz bir karşı devrimdir, restorasyondur.
    • Sayfa:
    • 1
    Sayfa oluşturulma süresi: 0.27 saniye
    Top Posters Posts
    onder 1144
    AliOsman 522
    Murat 415
    guclu 345
    emrahpolat 315
    hasever 290
    fetekos 89
    mehmet özgür 68