Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Yeni Joomla Versiyonuna Geçiş Tamam
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Yeni Joomla Versiyonuna Geçiş Tamam

Yeni Joomla Versiyonuna Geçiş Tamam 19 Ağu 2011 06:53 #3297

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Herkese Günaydın,

Çok uğraştırdı ama sonunda Joomla 1.7 versiyonuna geçiş tamamlandı..Bazı linkler kopmuş olabilir..
Denk geldiğinizde bu başlıkta haberdar ederseniz düzeltiriz..Link'lerin kırılması taşıma esnasında yazı "alias"larının tam olarak aktarılamamasından kaynaklandı..Taşıma programı v15-xxxx gibi birşeyler ekledi, XXXX burda yazı no'su oluyor, aynı rakam linkte solda görülüyor..Bu v15-xxxx kombinasyonu silinirse düzeliyor..

Hadi cümlemize hayırlı olsun yeni versiyon..
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: Murat, hasever

Cvp: Yeni Joomla Versiyonuna Geçiş Tamam 19 Ağu 2011 07:24 #3298

• hasever
  • Yönetici
  • Gönderiler: 290
Önder,

Site taşıma işinde seni yalnız bırakmış gibi oldum. Kusura bakma. Yaklaşık bir haftadır, içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Umarım bu durum fazla sürmez.

Tekrar sağ ol

Ellerine sağlık

Not: Rakı, en iyi, dostlarla içilir
Son Düzenleme: 19 Ağu 2011 07:36 Düzenleyen hasever.

Cvp: Yeni Joomla Versiyonuna Geçiş Tamam 19 Ağu 2011 09:00 #3299

• Murat
  • Yönetici
  • Gönderiler: 415
Önder,

Eline sağlık hocam, senin için yorucu olduğunu tahmin edebiliyorum. Teşekkürler.

Not: Blog kısmı hala üzerimdeki yüktür ve sözüm hala sözdür.
Son Düzenleme: 19 Ağu 2011 09:04 Düzenleyen Murat.

Cvp: Yeni Joomla Versiyonuna Geçiş Tamam 19 Ağu 2011 17:59 #3300

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
O duyguyu çok iyi bilirim Hasan, örnek vereyim

Hiç televizyon seyretmiyorum..ama internet için mecburen en temel TV programları da olan bir paket aldım..Sonra adamlar, sözleşmedeki mini minnacık yazılmış maddelere dayanarak 6 ay sonra fiyatı feci arttırmışlar...Bir iki ay sonra kızgınlıktan götürüp iade etmeye karar verebildim, TV kutusunu koydum arabaya..Sonraki 4 ay benimle arabada gitti geldi..Hala da arka koltukta duruyor..

İkinci örnek; yaklaşık 7-8 ay önce bir dişim ağrımaya başladı..Dayandım, kendiliğinden geçer dedim..Netekim geçti de..Ama oyuk büyüdü, sağ tarafla çiğneyince koca koca parçalara kaçıyor içeri..Ha bugün ha yarın gideceğim dişçiye..Bu daha iyisi; bir başka dişimde crown vardı..Hiç yemem ama birgün sert, yapışkan bir şekerleme yiyesim geldi, çekti çıkardı tacı..bir iki ay sonra ardından dolgusu da çıktı, yani diş içindekini geç, çene içine kadar inen bir oyukla bir yıl yaşadım..Ama benim hiçbir bezginliğim Ulus Baker'inki geçemez..Rivayete göre, aşağı kaçmış çorabını yukarı çekmeden 5-6 ay kadar yaşamış..Oluyor bazen böyle, nöbetleşe..Herkes aynı anda düşmesin, kaleyi koruyacak en az biri kalsın da...

Teşşekürler Murat..Aceleye gerek yok, aramızda İngilizce bilmeyen yok nasıl olsa..Tek problem, web robotlar siteyi endekslerken ingilizce kelimeleri kullanıyor olabilir, haliyle bu da türkçe arama sonuçlarını etkiliyor olabilir..ama etiketler idare eder..Etikte deyince geçen baktım, Hasan senin dediğin gibi yüksek hit'li bloglar genelde hep iyi etiketlenmiş olanlar, az hit alanlar da ya etiketsiz ya da yetersiz etiketli..bu kadar önemli demek ki..
Son Düzenleme: 19 Ağu 2011 18:16 Düzenleyen onder.
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: hasever
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.32 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89