Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Yazıya yorum yapılamıyor
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Yazıya yorum yapılamıyor

Yazıya yorum yapılamıyor 14 Eyl 2009 21:36 #2630

• Erkan Okay
Önder Selam,
Son eklediğim yazıya yorum yapılamıyor. Yazıyı yayınlarken, ayarlarını her zamanki gibi yaptım, neden oldu acaba?
Daha garibi, siteye login olmadan girersem, yazı gözükmüyor. Var mıdır bunların bir çözümü?

Cvp: Yazıya yorum yapılamıyor 15 Eyl 2009 07:38 #2631

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Anlasilan sorun cozulmus Erkan..Kim cozdu bilmiyorum.
Ben de soyle kabaca bakmistim, nedense yazi bir kategoride tanimlanmamis idi. Sadece siteye giris yapildiginda gorulmesinin sebebi de herhalde okunma seviyes public diye degil registered diye tanimlanmasindandi..

kim cozduyse eline saglik diyelim.

Cvp:Yazıya yorum yapılamıyor 15 Eyl 2009 10:45 #2632

• Erkan Okay
Zortide de aynı şey oldu. Şimdiye kadar nasıl yayınlıyorsam gene öyle yayınlıyorum. Zaten default'dan değiştirdiğim şey, "ön sayfada yayınla" ayarı. Yanlış yaptığım bir şey mi var acep?

Cvp:Yazıya yorum yapılamıyor 15 Eyl 2009 20:03 #2633

• Erkan Okay
Yorum yapma seçeneği, sanki birisi yazıyı değerlendirdikten sonra çıkıyor. Böyle bir şey olabilir mi?

Cvp:Yazıya yorum yapılamıyor 16 Eyl 2009 04:52 #2634

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Default'tan sadece on sayfada gosteri degistirmiyorsun Erkan..Kategori de secmen gerekiyor, ayrica yayinla secenegini de secmen lazim..herhalde sen bu ikisini yapmiyorsun..

iki yazida da bolum vardi ama kategori yoktu..sadece baglananlarin gormesi de herhalde yayinlamamis oldugun icindi...

ben bu aralar feci mesgulum..haftasonu firsat bulursam siteye bir bakarim eksigi gedigi var mi diye..

Cvp:Yazıya yorum yapılamıyor 16 Eyl 2009 07:32 #2635

• Erkan Okay
Kategoriyi bilerek seçmiyordum da, yayınla seçeneğini hepten es geçmişim. Sağol Önder.
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.33 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89
mehmet özgür 68