Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: grafiker, logo tasarımı

grafiker, logo tasarımı 07 Nis 2008 23:40 #425

• emrahpolat
  • Hatip
  • Gönderiler: 315
Arkadaşlar sanırım logo tasarımının ve bazı düzenlemeleri yaptırmanın zamanı gelmiş; Hayalet yazısı ve motto'yu da düzelttirmek gerekiyor bence.
Profesyonel bir yardım mı almak gerekir yoksa grafik bölümünde okuyan bir öğrenciyle temasa geçip (onlar bu tür işleri ödev olarak yapıyorlar galiba)işi halletmek mi gerekir bilmiyorum doğrusu. Ayrıca tabii, bu ilişkilerin nasıl kurulacağı konusunu da netleştirmek lazım.

Cvp:grafiker, logo tasarımı 08 Nis 2008 02:35 #426

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Ben abd'de bir arkadasin grafiker sanatcisi kayinbiraderine haber yolladim ama ses cikmadi tabii..komsu komsunun esegini nasil arar biliyoruz..ben profesyonel yardim alalim derim ama ticari bir isletme motto'daki ruhu yansitamaz tabii ki..herhalde en mantiklisi grafik sanatlar ogrencisi guzel bir arkadasa parayla yaptirmak..da oyle birini kim nasil bulacak bilemiyorum..

Cvp:grafiker, logo tasarımı 08 Nis 2008 07:06 #427

• coşar
  • Torun
  • Gönderiler: 13
ben de iki kişiye ilettim ama bir sonuç çıkmadı...işyerinin grafikeri ise logo konusunda deneyimisiz, şirket logomuzu bile Avusturya'da bir grafikere yaptırmak zorunda kaldım, kardeş şirketlerle uyumlu olsun diye...

Cvp:grafiker, logo tasarımı 09 Nis 2008 08:28 #438

• emrahpolat
  • Hatip
Buradan uygun birilerini bulabilir miyiz acaba?
www.grafikerler.net

Cvp:grafiker, logo tasarımı 10 Nis 2008 05:20 #439

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Emrah tanidik var mi sitede?

Bana grafikcilerin forum sitesi gibi geldi..profesyonel bir firma degil galiba..

Cvp:grafiker, logo tasarımı 10 Nis 2008 11:38 #443

• emrahpolat
  • Hatip
Tanıdık yok sitede Önder, İş Verenler ve İş Arayanlar için açılan "İlan" başlığı işimize yarayabilir diye düşünmüştüm.
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.30 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89
mehmet özgür 68