Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Filmlerin listesi
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Filmlerin listesi

Filmlerin listesi 06 Mar 2008 14:39 #312

• Murat
  • Yönetici
  • Gönderiler: 415
Önder hocam,

Siteye konan filmleri incelemek kendi adıma iş yerinde uzun sürüyor. Sayfalar arasında gezerken bir bakıyorum daha önce baktığıma tekrar gelmişim. O yüzden acaba tüm listeyi tek bir tablo halinde toplamanın bir yolu var mıdır? Ben hala kağıt üzerinde yazarak çalışanlardanım.

Selamlar

Murat

Cvp:Filmlerin listesi 06 Mar 2008 14:42 #313

• Murat
  • Yönetici
Bu dediğim aslında kitap ve albümler içinde geçerli.

Selamlar

Cvp:Filmlerin listesi 06 Mar 2008 18:58 #323

• onder
  • Yönetici
  • Gönderiler: 1144
Murat dedigini yaparsak, sitenin gorsel malzeme sunan yegane bolumunu kaybetmis oluruz bu da cirkin bir site cıkarır ortaya..

Benim tavsiyem, ana sayfadaki son girdiler bolumunden takip etmen..BU bolum her kısım icin en son 16 girdiyi listeliyor..Yavas yavas alt bolumlere de en son girdiler listesiekliyorum..Baska moduller de koyacagım..Yani "Random", "En Cok Okunan", "En Az Okunan", "En cok Oylanan", "En yuksek Puanlı", "En az Puanlı" gıbı..Ama bunlarin gercekten bütün girdilere dikkat cekebilmesi icin, herkesin bildigi filmlere, kitaplara, albümlere kendi 1-2 satırlık elestirilerini ve puanlarını dagirmesi lazım..Zaman alacak..

Bir de şunu yapabilirsin..Aslında bu bolumler zatenbir liste..Ama resimler oldugu icin senin anladıgın anlamda liste gibi gorunmuyor..Yukarıdaki ana bolumden ilgili sayfaya, mesala film eleştirilerine gidersen, daha önceki filmler alfabetik olarak sıralanır..Sonra ortlarda biryerde sıralama kutucuğu var, istediğin bir kritere göre sıralayabiliris. Tarih artan, azalan gibi

Cvp:Filmlerin listesi 06 Mar 2008 19:07 #325

• Murat
  • Yönetici
Önder,

Ben zaten sitenin görünen yüzünde böyle olsun istemedim. Benim gibi tümünü listelemek isteyen olursa diye somuştum. Diğer türlü biraz zahmete girince de oluyor. Hani bazı sayfaları yazdırmak istediğinde sayfanın bir köşesinde print butonu olur, onun gibi birşey kastetmiştim. Olmuyorsa canımız sağolsun. Böyle de iyi.

Cvp:Filmlerin listesi 06 Mar 2008 20:54 #342

• AliOsman
  • Hatip
  • Gönderiler: 522
Son girdiler kısmı süper... Hem zaman kazandırıyor, hem de sitenin takibini kolaylaştırıyor.

Cvp:Filmlerin listesi 06 Mar 2008 21:22 #344

• onder
  • Yönetici
Ha tamam dedigin anladım Murat..Tamam oyle bir uygulama var..Site Haritası adı altında..Sadece elestirileri bolumunu degil, herseyi bir agac goruntusu altından listelemek mumkun..Tamam onu kurarım hemen..

Cvp:Filmlerin listesi 07 Mar 2008 05:36 #351

• onder
  • Yönetici
Murat,

Tamam hocam istedigin sey oldu. Site Hakkinda->Site Haritasi menusunden ulasabilirsin. Gerci bir turkce karakter sorunu var ama sadece intro kisminda..Yazilar normal geliyor..Ustelik yazinin asil sayfasina da gitmeye gerek yok, guzel bir pop-up olarak aciliyor..Sitenin butun bolumlerine burdan kisa yol var..

Cvp:Filmlerin listesi 07 Mar 2008 06:37 #352

• Murat
  • Yönetici
Estağfurullah hocam, teşekkür ederim eline sağlık. Böylece hepsi (max. 50 olarak) tek sayfada daha az frame ile görülebiliyor.

Selamlar
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.43 saniye
Top Posters Posts
onder 1144
AliOsman 522
Murat 415
guclu 345
emrahpolat 315
hasever 290
fetekos 89